Mit lehet tenni bazi idegesítő főnökkel?
Ő egésznap körbe körbe mászkál az irodában.
Alig dolgozik.
Csak kávézik meg bagózik egésznap.
Én egésznap a gép előtt ülök, nem tartok szüneteket és nem cigizek erre tegnap idejön megnézni a heti tervezetemet és megkérdezi,hogy “csak ennyit csináltál ma?”
Úgy,hogy a sz*ros gép előtt ülök folyamatosan.
Úgy érzem,hogy folytok feladatokat akaszt a nyakamba.
Aki előttem itt dolgozott ő ezt nem hagyta mert 35 éve itt dolgozott és volt tekintélye.
Erre idejöttem én és rám meg mindent lehet zúdítani.
Nincs olyan pillanat,hogy azt mondjam “huh de jó…végeztem a munkával”.
Mikor az elődöm betanított akkor hó végén alig volt munkánk mert végeztünk mindennel amit elkellett végezni és már kezdtük a következő hónapot.
Most meg folyamat szakad rám minden sz*r és amikor azt mondom,hogy ennyi munkát nem lehet elvégezni időre akkor azt mondja,hogy dolgoznom kell az időbeosztásomon.
Úgy,hogy ő jobbra balra kávézgat meg dumálgat egésznap.
Folyton lelkiterrorban érzem magam. Ha kérdezek valami egyszerű dolgot akkor elkezdi Ádámtól és Évától magyarázni a történelmet és kiselőadást tart,hogy mennyire nem tudok semmit.
Ezért inkább nem kérdezek sokszor de akkor meg hibázok.
Folyamat gyomorgörcsöm van miatta.
Ez normális dolog szerintetek a munkahelyen?
Mindenkivel ez van?
26/N
Adnèk neki munkát.
Nekem olyan volt egyszer hogy a nyakamba zuditottak munkakoromtol fuggetlen feladatokat. Llandoan jarkaltam a csopvezhez mint aki nagy buzgón rajta van a témán es csinálja csak elakad ebben abban es segitseg kell, hát az egeszbol az lett hogy a csopvez csinalta meg a végèn!:D
14 a németek nem is szeretik azt aki a nyelvuket se hajlando hasznalni es az angollal vergodik.
Amugy csak pár szavazaton mult korabban hogy nem a német lett a vilagnyelv hanem az angol. Ez nekik b. ssza a csőrüket es amugy udvariatlanságnak is tartják ha veluk vagy nekik dolgozol aztan neki allsz angollal nyomulni.
Én sem beszélek velük angolul.
Pont ez volt a bajom,hogy a németem még nem volt annyira jó és ez a kedves lány beszélt velem angolul mert látta milyen rossz nekem.
Amikor kérdezel tőle, kérdezz úgy, hogy egyértelműen behatárolva tálald a történeted kezdetét.
Tehát (pl.): "Eljutottam (konkrétan) EDDIG! Az ezt követő elágaztatható lépésnél melyikkel célszerű továbblépnem?"
-Ne hagyjál "rést" arra, hogy bohócnak nézhessen!
Amikor kétségei merülnek fel a napi teljesítményed tekintetében, akkor invitáld meg nyájasan arra, hogy töltse ott melletted az egész napot, - hátha megtalálja a hibát, amiért képtelen vagy napi nyolc órában 96 órára elegendő munkát elvégezni a rendelkezésedre álló idő alatt.
Megteheted azt is, hogy amennyiben a munkakörnyezeted engedi makrók használatát, akkor - némi utánajárást és otthoni üzembiztosra kísérletezést követően - gyártsál le odabent olyan makrókat, amelyek napi szinten számolatlanul ismétlődő műveleteket végeznek el a másodperc század része alatt és használd is ezeket, amikor nem téged néz árgus szemekkel a főnököd. Ha túlzottan jól sikerülne ez a projekt, akkor pedig ügyelj arra, hogy mindig "munkába merülten aktívnak tűnj" és hagyj annyi munkát a nap végéig, hogy folyamatosnak tűnjön a lekötöttséged! Amikor arra jár éppen, akkor vissza vedlesz "butuska libává" - megtartva őt a hitében...
Ha Excelben kell dolgoznod, egy jól formázott cellatömbbel is pillanatok alatt választ kaphatsz arra, hogy van-e teendőd az éppen górcső alatt tartott adattal vagy nincs! -Fél évet kellene csak elmélyülnöd a "mikéntben", de nagyon komolyan megtérül a megszerzett ismeret alkalmazása!
Találd már fel magad, - segíts magadon, ha már mások tojnak arra, hogy meggebedsz a munkában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!