Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni bazi idegesítő...

Mit lehet tenni bazi idegesítő főnökkel?

Figyelt kérdés

Ő egésznap körbe körbe mászkál az irodában.

Alig dolgozik.

Csak kávézik meg bagózik egésznap.

Én egésznap a gép előtt ülök, nem tartok szüneteket és nem cigizek erre tegnap idejön megnézni a heti tervezetemet és megkérdezi,hogy “csak ennyit csináltál ma?”

Úgy,hogy a sz*ros gép előtt ülök folyamatosan.

Úgy érzem,hogy folytok feladatokat akaszt a nyakamba.

Aki előttem itt dolgozott ő ezt nem hagyta mert 35 éve itt dolgozott és volt tekintélye.

Erre idejöttem én és rám meg mindent lehet zúdítani.

Nincs olyan pillanat,hogy azt mondjam “huh de jó…végeztem a munkával”.

Mikor az elődöm betanított akkor hó végén alig volt munkánk mert végeztünk mindennel amit elkellett végezni és már kezdtük a következő hónapot.

Most meg folyamat szakad rám minden sz*r és amikor azt mondom,hogy ennyi munkát nem lehet elvégezni időre akkor azt mondja,hogy dolgoznom kell az időbeosztásomon.

Úgy,hogy ő jobbra balra kávézgat meg dumálgat egésznap.

Folyton lelkiterrorban érzem magam. Ha kérdezek valami egyszerű dolgot akkor elkezdi Ádámtól és Évától magyarázni a történelmet és kiselőadást tart,hogy mennyire nem tudok semmit.

Ezért inkább nem kérdezek sokszor de akkor meg hibázok.

Folyamat gyomorgörcsöm van miatta.

Ez normális dolog szerintetek a munkahelyen?

Mindenkivel ez van?

26/N

2023. nov. 22. 10:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Adnèk neki munkát.

Nekem olyan volt egyszer hogy a nyakamba zuditottak munkakoromtol fuggetlen feladatokat. Llandoan jarkaltam a csopvezhez mint aki nagy buzgón rajta van a témán es csinálja csak elakad ebben abban es segitseg kell, hát az egeszbol az lett hogy a csopvez csinalta meg a végèn!:D

2023. nov. 22. 12:15
 22/31 anonim ***** válasza:

14 a németek nem is szeretik azt aki a nyelvuket se hajlando hasznalni es az angollal vergodik.

Amugy csak pár szavazaton mult korabban hogy nem a német lett a vilagnyelv hanem az angol. Ez nekik b. ssza a csőrüket es amugy udvariatlanságnak is tartják ha veluk vagy nekik dolgozol aztan neki allsz angollal nyomulni.

2023. nov. 22. 12:17
 23/31 anonim ***** válasza:
#20 persze írj nyugodtan!
2023. nov. 22. 12:18
 24/31 anonim ***** válasza:
53%
#22 én csak németül beszélek velük, konkrétan második anyanyelvem de persze van némi akcentusom, és így is úgy bánnak velem, mint a kutyával, amint írtam.
2023. nov. 22. 12:19
 25/31 A kérdező kommentje:

Én sem beszélek velük angolul.

Pont ez volt a bajom,hogy a németem még nem volt annyira jó és ez a kedves lány beszélt velem angolul mert látta milyen rossz nekem.

2023. nov. 22. 12:22
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy súlyos bántalmazás. Rendreutasítás lenne jó, vagy jogi segítség, vagy a kollektíva együttes akciója, rendreutasítva a főnököt. Ahogy olvasom, az utóbbihoz éretlen a közösség. Sajnos a hatása sokáig tart a megalázásnak még utólag is. Talán a legkisebb sérülés még mindig az, ha rendreutasítod, fájdalmas, de megóva az utólagos traumatizáltság egy részétől, de lehet hogy érdmemes előre gyakorolni, mert kapásból nehéz. Valakivel - munkavédelmi szakemberrel, ügyvéddel, vagy akár mobbinghoz értő pszichológssal, vagy ha nincs szakember akkor csak egy normálisabb baráttal valahogy gyakoroljatok be valami rendreutasító szöveget.
2023. nov. 22. 12:27
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Figyelitek? A kérdező mindjárt összejön a 3 és fél zöldpöttyös Rómeóval. 😆
2023. nov. 22. 12:37
 28/31 anonim ***** válasza:

Amikor kérdezel tőle, kérdezz úgy, hogy egyértelműen behatárolva tálald a történeted kezdetét.

Tehát (pl.): "Eljutottam (konkrétan) EDDIG! Az ezt követő elágaztatható lépésnél melyikkel célszerű továbblépnem?"

-Ne hagyjál "rést" arra, hogy bohócnak nézhessen!

Amikor kétségei merülnek fel a napi teljesítményed tekintetében, akkor invitáld meg nyájasan arra, hogy töltse ott melletted az egész napot, - hátha megtalálja a hibát, amiért képtelen vagy napi nyolc órában 96 órára elegendő munkát elvégezni a rendelkezésedre álló idő alatt.

Megteheted azt is, hogy amennyiben a munkakörnyezeted engedi makrók használatát, akkor - némi utánajárást és otthoni üzembiztosra kísérletezést követően - gyártsál le odabent olyan makrókat, amelyek napi szinten számolatlanul ismétlődő műveleteket végeznek el a másodperc század része alatt és használd is ezeket, amikor nem téged néz árgus szemekkel a főnököd. Ha túlzottan jól sikerülne ez a projekt, akkor pedig ügyelj arra, hogy mindig "munkába merülten aktívnak tűnj" és hagyj annyi munkát a nap végéig, hogy folyamatosnak tűnjön a lekötöttséged! Amikor arra jár éppen, akkor vissza vedlesz "butuska libává" - megtartva őt a hitében...

Ha Excelben kell dolgoznod, egy jól formázott cellatömbbel is pillanatok alatt választ kaphatsz arra, hogy van-e teendőd az éppen górcső alatt tartott adattal vagy nincs! -Fél évet kellene csak elmélyülnöd a "mikéntben", de nagyon komolyan megtérül a megszerzett ismeret alkalmazása!

Találd már fel magad, - segíts magadon, ha már mások tojnak arra, hogy meggebedsz a munkában!

2023. nov. 22. 12:49
 29/31 anonim ***** válasza:
Az angolos lánnyal próbálj beszélni. Szerencsésebb esetben ismeri a főnök valamilyen gyenge pontját, de ha nem, akkor is esetleg tud segíteni,hogyan lehet rendreutasítani. Ahogy az utcai rabló, az ilyenalkatúak is oda gyűlnek ahol sebezhetetlennek hiszik magukat (a rabló becsületesebb, mert ő valós kockázatként felvállalja hogy esetleg benézi és póruljár).
2023. nov. 22. 12:52
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha meg abban a városban vagy egy közeli városban van munkahelyi ügyekben jrtas pszichológus tanácsadó, ős is segíthet, az ilyen szakemberek isemerik az ilyen pszichopaták gyengébb fajta pontait.
2023. nov. 22. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!