Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan van az embereknek...

Hogyan van az embereknek kedve bármihez is?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy velem van-e gond, de semmihez nincs kedvem. 12 óra után van csak erőm kikelni az ágyból, de még délután is néha csak aludnék. Aztán megnézem, hogy mások mit csinálnak és mindenki jön-megy, tervez és hasonlók. Miért és hogyan? Én meg felkelés után is csak vagyok aztán jön az este, alvás és minden kezdődik elölről. Valószínűtlen ez így nincs rendben.

2023. dec. 22. 12:34
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
61%
Tudod,kérdező, az életben mindenért meg kell dolgozni. A munkakedvért is! Ahhoz ugyanis dopaminra van szükséged, azt pedig nem fog csak úgy ingyen termelni a béltraktusod. Ahhoz korán tanácsos kelni, és kimenni legalább egy félórára a szabadba. Vagy megölelni valamelyik szerettedet. Vagy váltófürdőt venni. Vay erős paprikát reggelizni. Szóval csupa-csupa kényelmetlen dolgot művelni. A fény ugyanis csak a sötétben látszik. (Ha érted, mit akar ez jelenteni.)
2023. dec. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!