Hogyan van az embereknek kedve bármihez is?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy velem van-e gond, de semmihez nincs kedvem. 12 óra után van csak erőm kikelni az ágyból, de még délután is néha csak aludnék. Aztán megnézem, hogy mások mit csinálnak és mindenki jön-megy, tervez és hasonlók. Miért és hogyan? Én meg felkelés után is csak vagyok aztán jön az este, alvás és minden kezdődik elölről. Valószínűtlen ez így nincs rendben.2023. dec. 22. 12:34
11/11 Senior Séf válasza:
Tudod,kérdező, az életben mindenért meg kell dolgozni. A munkakedvért is! Ahhoz ugyanis dopaminra van szükséged, azt pedig nem fog csak úgy ingyen termelni a béltraktusod. Ahhoz korán tanácsos kelni, és kimenni legalább egy félórára a szabadba. Vagy megölelni valamelyik szerettedet. Vagy váltófürdőt venni. Vay erős paprikát reggelizni. Szóval csupa-csupa kényelmetlen dolgot művelni. A fény ugyanis csak a sötétben látszik. (Ha érted, mit akar ez jelenteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!