Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy van az embereknek energiá...

Hogy van az embereknek energiájuk bármit csinálni munka után?

Figyelt kérdés
Idő még csak-csak akad, de munka után beesek a gép elé, mert csak vegetálni van erőm. Régebben ez nem így volt. A korral jár? Ti hogy vagytok ezzel?
2023. dec. 11. 20:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy, mit és mennyit dolgozol. Vérképed rendben van?
2023. dec. 11. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egészségügyi probléma, ha ennyire kivagy a munkától. Nem mondom, hogy most is annyira energikus vagyok, mint nyáron, de én sokszor amikor hazaérek (Este 6-ra) még akkor állok neki lefőzni 2 napra két különböző kaját. Energiám meg onnan vna, hogyha valamit akarok akkor meg kell csinálnom, más nem csinálja meg helyettem.
2023. dec. 11. 20:35
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Munka után állok neki főzni minden egyes nap úgy hogy másnap délre is legyen, nekem ez kb 30perc-1 órát vesz igénybe.Nem normális hogy ennyire kivagy.
2023. dec. 11. 20:41
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Vannak olyan napok amiket te irsz de a többi mind teendőkkel teli aktiv a munka után is.

Csak akarat kell.

2023. dec. 11. 20:43
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanez van velem is. Régebben nem volt ez. Most 33 vagyok, te, kérdező? Bár igazából nem hiszem, hogy a korral jár, mert anyukám munka után is olyan, mint a duracell nyuszi.
2023. dec. 11. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egesz életemben suli es munka utan semmire sem voltam jó, mas osztálytársaim templomba es kulönbözö iskola utáni aktivitásokra jártak, ahogy kesöbb a lányom is, csodalkoztam hogy bírja, suli utan 2-3 extra óra. Most vagyok 47 éves es folyton falat bámulom.

Iskolás koromban haza mentem és meg levetközni sem volt eröm , csak félig letoltam nadrágom es úgy jártam estig

2023. dec. 11. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

51 éves vagyok. Ma 5.40 kor keltem. Aztán munka 8-16-ig.. Na jó. Irodai, nem nehéz. 🙂

Hazafelé bevásárlás. Főztem levest es második fogast két napra. Mostam, teregettem.

Gyerekekkel beszélgettem, most egy filmet fogok nézni, a férjem céges karácsonyi bulin van éjfélig. 😂

2023. dec. 11. 21:03
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Úgy, hogy van dolog

1. amit meg kell csinálni

2. amit meg szeretek csinálni

Hogy mire mennyi erőd van, az főleg fejben dől el.

2023. dec. 11. 21:15
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Nyáron jobban kivagyok a nagy hőségben érdekes télen jobban rá tudom venni magam a házi munkára, most épp a fürdőszobát újítom fel. 36 f
2023. dec. 11. 21:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális kajákat eszem, szedek vitaminokat minden nap, elég vizet iszom, meg nem rühellem a munkámat és nincs is messze, tehát sem maga a nap, sem az utazás nem fáraszt le annyira. Ma 10 órát dolgoztam, de el akartam volna menni még utána megnézni egy fényparkot, csak pont ma nincsenek nyitva :DD Úgyhogy végül is csak hazajöttem, előtte vásároltam, összeraktam ilyen random dolgokból egy rakott kaját, most sül, még elmosogatok, aztán szerencsére ennél sokkal több teendőm hétköznap nem szokott itthon lenni, úgyhogy általában én is csak pihenek, de ha van valami program, azokra bármikor van energiám.
2023. dec. 11. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!