Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy van az embereknek energiá...

Hogy van az embereknek energiájuk bármit csinálni munka után?

Figyelt kérdés
Idő még csak-csak akad, de munka után beesek a gép elé, mert csak vegetálni van erőm. Régebben ez nem így volt. A korral jár? Ti hogy vagytok ezzel?
2023. dec. 11. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

1, minden ember más

2, muszájból kell csinálni dolgokat, sok a kötelesség

Az emberek elenyésző százaléka élvezi a munkáját, teljesen normális amit érzel. A munka csak papíron 8 óra, a készülődések, utazások, túlórák alsó hangon elvesznek 1-2 órát még a napból. Ez 10 óra a napból, 7-8-9 megy az alvásra, tehát 3-4 marad pihenni, konkrétan élni.

Aki szerint ez így jó és minden rendben (sok ilyen agymosott van), az a világ hülyéje. Sz-r az egész és semmire nincs időd, de az valóban igaz, hogy szűkek a további lehetőségek.

Talán a freelance-re van a legnagyobb esély, de ahhoz olyan skillek is kellenek. Részmunkaidő lenne a másik, csak abból nem fogsz megélni itthon.

2023. dec. 11. 21:29
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Nekem megvan a szokásos rutinom. 9-6 ig munka, vagy irodában vagy otthon ez elég standard.

Aztán vagy elmegyek edzeni(kb heti 4x) vagy barátokkal találkozom, vagy párommal vagyok szimplán.

Később estefele megszoktam másnapra csinálni a kajám ha másnap bemegyek irodába.

Nekem kb ebből áll a maradék időm, egyértelműen nem pörgök még 6 órán át de nem is punnyadok minden nap a kanapén.

Szerintem sok múlik azon hogy milyen munkát végzel, meg hogy mennyire élsz egészséges életmódot.

Ha egész nap fizikai munkát végzel, valszeg este örülni fogsz h beesel az ágyba. Ha elhízott vagy és nem mozogsz annak ugyanez lehet a hatása.

2023. dec. 11. 22:08
 13/19 Metionin ***** válasza:
66%
Nekem kell egy nap fizikai és szellemi fárasztás is. Most szellemi munkám van, a gép előtt tespedek 8 órát, utána alig várom, hogy húzhassak edzeni. Amikor gyárban dolgoztam szalag mellett és már kb. reflexből csukott szemmel is tudtam csinálni a munkát, majd megbolondultam, hogy nem használhattam az agyam, kínomban már sulis koromban tanult verseket próbáltam felmondani. Olyankor meg bármilyen fáradtan is estem haza, nem tudtam elaludni nélkül, hogy ne olvastam volta el pár fejezetet valami regényből vagy duolingóztam, hogy fáradjon le az agyam is.
2023. dec. 11. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem pedig az a fura, hogy valakinek semmi ereje nincs 8 óra meló után. Gondolom, nem vájár vagy egy bányában, igaz? Mert akkor még meg is érteném.

Fontos a normális étrend, a mozgás, a vitaminbevitel, és persze fejben is nagyon sok minden dől el.

2023. dec. 12. 06:04
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
A (vélt) szükség ad mentális erőt a legtöbb embernek a folytatáshoz.
2023. dec. 12. 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Kemenyek vagyunk 💪 12 ora fizikai utan is siman megyek edzeni, haverozni, csajozni is ha ahhoz van kedvem
2023. dec. 12. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem gyulladás van a szervezetemben, nincs energiám semmire .

Nyáron jobban voltam, akkor tele voltam energiával…

2023. dec. 12. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Én attól fáradok el, hogy a munkahelyemen ömlik a kormánypropaganda a rádióból. Egyébként van időm olvasni, meg még a szüleimmel élek, támogatjuk egymást, de van hogy annyira lefáradok, hogy csakis aludni akarok...és igen, az embernek alig van ideje élni, egyszerűen csak úgy lenni, elolvasni egy könyvet, zenélni
2023. dec. 12. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:

1. egészségesen eszem

2 mozgok

3 alszok 6 órát naponta , és nem kávézom

4 nem fárasztom ki magam várakozással, mindfulnessbe vagyok egész munkaidő alatt

2023. dec. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!