Hogy van az embereknek energiájuk bármit csinálni munka után?
1, minden ember más
2, muszájból kell csinálni dolgokat, sok a kötelesség
Az emberek elenyésző százaléka élvezi a munkáját, teljesen normális amit érzel. A munka csak papíron 8 óra, a készülődések, utazások, túlórák alsó hangon elvesznek 1-2 órát még a napból. Ez 10 óra a napból, 7-8-9 megy az alvásra, tehát 3-4 marad pihenni, konkrétan élni.
Aki szerint ez így jó és minden rendben (sok ilyen agymosott van), az a világ hülyéje. Sz-r az egész és semmire nincs időd, de az valóban igaz, hogy szűkek a további lehetőségek.
Talán a freelance-re van a legnagyobb esély, de ahhoz olyan skillek is kellenek. Részmunkaidő lenne a másik, csak abból nem fogsz megélni itthon.
Nekem megvan a szokásos rutinom. 9-6 ig munka, vagy irodában vagy otthon ez elég standard.
Aztán vagy elmegyek edzeni(kb heti 4x) vagy barátokkal találkozom, vagy párommal vagyok szimplán.
Később estefele megszoktam másnapra csinálni a kajám ha másnap bemegyek irodába.
Nekem kb ebből áll a maradék időm, egyértelműen nem pörgök még 6 órán át de nem is punnyadok minden nap a kanapén.
Szerintem sok múlik azon hogy milyen munkát végzel, meg hogy mennyire élsz egészséges életmódot.
Ha egész nap fizikai munkát végzel, valszeg este örülni fogsz h beesel az ágyba. Ha elhízott vagy és nem mozogsz annak ugyanez lehet a hatása.
Szerintem pedig az a fura, hogy valakinek semmi ereje nincs 8 óra meló után. Gondolom, nem vájár vagy egy bányában, igaz? Mert akkor még meg is érteném.
Fontos a normális étrend, a mozgás, a vitaminbevitel, és persze fejben is nagyon sok minden dől el.
Nekem gyulladás van a szervezetemben, nincs energiám semmire .
Nyáron jobban voltam, akkor tele voltam energiával…
1. egészségesen eszem
2 mozgok
3 alszok 6 órát naponta , és nem kávézom
4 nem fárasztom ki magam várakozással, mindfulnessbe vagyok egész munkaidő alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!