Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan van az embereknek...

Hogyan van az embereknek kedve bármihez is?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy velem van-e gond, de semmihez nincs kedvem. 12 óra után van csak erőm kikelni az ágyból, de még délután is néha csak aludnék. Aztán megnézem, hogy mások mit csinálnak és mindenki jön-megy, tervez és hasonlók. Miért és hogyan? Én meg felkelés után is csak vagyok aztán jön az este, alvás és minden kezdődik elölről. Valószínűtlen ez így nincs rendben.

2023. dec. 22. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, esetleg depresszió?

Én fent vagyok 3:30 óta. Takarítottam a konyhába hajnalban, majd eljöttem munkába. Hazaérek este 6ra és nekifogok odatenni a karácsonyi kocsonyát. Kb este 10-fél 11 re kész, majd kiadagolom és holnap alszok délig. 😀

Energia pedig onnan van, hogy ha meg kell csinálni akkor meg kell. Ennyi.

2023. dec. 22. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

Gondolom munkanélküli, depressziós, életunt ember vagy. Találj munkát, célt az életednek.

A te életedért egyedül csak te vagy a felelős.

Szedj vitaminokat, sportolj, élj egészségesen, legyenek terveid.

2023. dec. 22. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Na, a sok kérdezőhöz (80, 78, 71%) hasonlóak leszavaztak. Vállaljatok felelősséget a saját életetekért és ne irigykedjetek a többiekre.
2023. dec. 22. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

A kérdés jogos, kb 1 órája olyan szinten káromkodok a jégeső, meg a szélvihar miatt, hogy zeng a fél környék.

Kint lenne tennivaló nemkevés, ha már szabadság van, de ez a telibevert eső, jó, ökörnyál, stb folyamatosan esik ebben a f.ng országban.

És akkor bekapcsolom a tv-t, egy kislány áll egy kiszáradt folyómederben, aki arra oktat, spóroljunk a vízzel. Lassan egy qrva hal úszik el az orrom előtt, ezek meg kiszáradásról papolnak.

2023. dec. 22. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió, vitaminhiány, mozgásszegény életmód, pajzsmirigy problémák, szívelégtelenség... Most így elsőre ezek jutottak eszembe, hogy mi lehet a probléma. De hogy valami nincs rendben veled, az biztos! Próbálj többször kimozdulni, keress olyan embereket, akikkel beszélgethetsz - akár neten keresztül, kezdj el többet mozogni, szendj vitaminokat, figyelj oda az étkezésedre. Egy vérképet is érdemes lenne csináltatnod mindenképpen, mert ez alapján, amit írsz, elég gyanús, hogy nem csak valami lelki bajod van. Egy kardiológiai kivizsgálás sem ártana.
2023. dec. 22. 13:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok munkanélküli. Épp ez zavar a leginkább, hogy a 2 hét szabadságom elmegy a semmire.
2023. dec. 22. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

Itt a karácsony. Állíts fát, főzzél, süssél, takaríts ki és máris nem fogsz nyafogni.

2023. dec. 22. 13:08
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
Lusta vagy...van ilyen...
2023. dec. 22. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazából a te állapotod nem éppen a normalitás. Az ilyennek van oka, ami igazából többféle is lehet.

Pl jó tipp a krónikus túlterheltség, frádtság (ismertebb nevén kiégés). Ennek simán van az a fajtája, amikor minden oké addig, amíg el nem mégy szabira, mert akkor az addig túlhajszolt rendszer végre megérzi a lehetőséget megállni és benyújtja a számlát.

Lehet valami hiányprobléma is. Magamon is, másokon is tapasztaltam már, hogy egy vitaminkúra hirtelen megjavította a közérzetüket is. Unokatestvérem volt mélydepressziós, és egy drasztikus folsav kúra valami döbbeneteset lökött a hangulatán.

2023. dec. 22. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ht ez elég tisztán depresszió.

Jó, oké, lehet valami hiányállapot is a szervezetedben. Kérj laborvizsgálatot a dokidtól és külön mondd, hogy rakja bele a pajzsmirígy faktorokat is, meg a D vitamint is. TSH vagy D-vitaminhiány egy az egyben enerváltsághoz vezet. Meg pl bélrákhoz, de az most mellékes.

Én mióta rendberaktam a D-vitamin szintemet, sokkal jobban vagyok, hajlamos vagoyk reggel korán felkelni, tenni-venni még munka előtt, ilyesmi. Oké, depresszióm is van emellett, de érted, simán vitaminszedés egy csomót segít:D

2023. dec. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!