Csajok (30 év körüli nők)hogyan tartjátok formában magatokat? Jártok edzeni vagy vmilyen tornára esetleg táncra?
Figyelt kérdés
#30 év körüli nők
2023. dec. 18. 15:54
11/12 anonim válasza:
Szinte mindig sovány voltam, kivéve egy rövid depressziós időszakot. Különösebben semmit nem csinálok. Keveset eszem azt hiszem. Általában csak napi kétszer. Nem vezetek, sokat gyalogolok. A gyereket emelgetem.
12/12 anonim válasza:
Heti kb 35-40 km futás, bicajjal közlekedés, olykor relatív sok séta (budapesti vagyok, se bérlet, se autó), funkcionális erősítés heti egyszer edzővel és olykor otthon is.
Bicajjal kerülőket, kisebb kirándulásokat is tettem, amíg hosszúak voltak a nappalok és nem volt hűvös. Most célirányosak közlekedem bicajjal.
Sajnos több krónikus betegség, állapot miatt oda kellene figyelnem az étkezésre. Főétkezéseknél sikerül is, de a csokit nagyon szeretem és szerintem egy bizonyos szinten túl nem éri meg kínozni magunkat.
A testtömegem jó, a testzsírszázalékom kissé magas.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!