Vannqk itt olyqnok akik modellkednek? Hogy tartjatok magqtokat formaban. Mit esztek?
Én ugyan nem vagyok modell, de a modell barátnőm egyszer elmesélte, hogy hogy eszik. Sok gyümölcs, hal, és szénsavmentes víz. (napi 2,5-3 liter), illetve olvastam még ugyanezt egy könyvben. Minél kevesebb zsírt fogyasztanak. Remélem tudtam segíteni :)
18/L
Azt sajnos nem tudom, de a könyvben, amit olvastam, a csaj nagyon sokat futott, és lejárt a konditerembe edzeni + fogadott fel maga mellé egy személyi edzőt is.
De amúgy ha sok képet nézegetsz modellekről, akkor előbb-utóbb biztosan találsz legalább egyet, ahol edzőteremben vannak. Több évig sportoltam, úgyhogy innen mondom csak: ha én modell szeretnék lenni, akkor sokat úsznék elsősorban, mivel egyenesíti a hátat, és ad egy szép tartást. Futás helyett ugráló köteleznék, mivel sokkal hatékonyabb, több izmot mozgat meg, ezen kívül pedig nem károsítja annyira az ízületeket, mint a futás. Sajnos én nem tudok hullahopp karikázni, de ha tudnék, akkor csinálnám, mivel szép karcsú derekat lehet vele varázsolni... és ezek persze viszonylag olcsón elérhető sportok, de én mindenképpen kondiba is járnék, sok hasznos gép van :). Zsírégetéshez pedig mindenképp kangoo-t, aerobic-ot, illetve a zumbát ajánlom, ha tudsz táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!