Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberi életben van e...

Az emberi életben van e létezik e szerencse ?

Figyelt kérdés

Létezik, van olyan , hogy szerencse ?

Létezik e véletlen ?

Vagy minden szerencsének vagy véletlennek vélt eset, akár előre is kiszámítható ?

#szerencse - véletlen, létezik ,
2023. dec. 17. 16:50
1 2
 11/15 Tevenyereggyarto ***** válasza:
81%

“Az a baj, hogy a mikor mit is egy soktényezős dolog. (…) Egyszerűen annyi a változó, pillanatnyi döntés, történés, hogy ezt akár szerencsének, véletlennek is nevezhetjük egy-egy adott helyzetben.”

Igen, ezért is írtam ,hogy ha ismernénk minden bemenőt akkor kikövetkeztethetnénk a kimenetelt. Már HA ismernénk MINDENT. A példád is jól mutatja ,hogy szinte mindegyik apró lépés annyira esetleges vagy annyira kicsi/ változó valószínűségű ,hogy a mindennapi életben nem lehet velük számolni ezért is hívjuk véletlennek vagy szerencsének/ balszerencsének.

2023. dec. 18. 08:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. És pont azért véletlen/szerencse, mert nem tudsz rá hatni sehogy.
2023. dec. 18. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
Létezik a szerencse.
2023. dec. 18. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
13%
Én 3-4 évig éjszakákat sírtam át és könyörögtem a szerencsémért istennek. Meghallgatott és mára egy szerencsés ember vagyok! Minden sikerül és mindent megkapok és elérek amit csak szeretnék!
2023. dec. 18. 15:37
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Ezek szerint nem létezik szerencse
2023. dec. 19. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!