Létezik olyan hogy teljesen ,mindenben szerencsétlen ember?
Figyelt kérdés
Például én, biztosan hogy van ennél rosszabb,de azért le írom. A családi kapcsolatom mindenhogyan rossz ,apám elhagyott születésem előtt ,így anyánkra maradtunk a testvéremmel , viszont felelőtlen volt mindig is velünk ,és véletlen esetek is voltunk. A lakásunk egy romhalmaz,kicsike és panel. Elkezdtem egyedül felújítani ,de egyikőjük sem segít ,így rám marad az egész munka.sokszor vert minket régen és 10 éves lehettem amikor ki akart tenni minket az utcára. A barátaimmal is egyre rosszabb a kapcsolat ,engem kizártak mindenből ,akármennyire is próbálkoztam vissza illeszkedni ,egyáltalán nem sikerült ,nem engedték ,így ezt elengedtem és egyedül is érzem magam . Van egy tavkapcsolatom ,de a baratom is mar mondja hogy sose akar velem tobbe beszelni,direkt itt hagy órákra , ijesztget feljelentéssel . Viszont amiért nincs kire számítsak egyenlőre ,így nem merem megmondani neki hogy akkor most vége ,és hagyjuk . Biztosan van akinek rosszabb ,de nekem sem a legfényesebb eddig. Úgy gondolom hogy a viselkedésem nem olyan gáz,általában Csendes vagyok de szórakozni is lehet velem . Külsőmmel sincs probléma úgy gondolom ,egy teljesen normálisan kinéző ember vagyok. Mit gondoltok erről? Mit változtassak ?2023. jún. 12. 14:34
1/7 anonim válasza:
Volt az első 9 évem ami nem volt túl jó.
Aztán volt még 5 nem túl jó évem de már jobban alakult a helyzet
Aztán volt 5 nagyon jó évem minden összejött.
Volt egy hosszú 6 éves időszakom amikor semmi nem jött össze és minden pocsékul alakult.
2/7 anonim válasza:
Megvan mind a 4 végtagod? Látsz mindkét szemedre? Nincs halálos betegséged?
Ha nincs, akkor ember... szerencsés vagy...
3/7 anonim válasza:
Nézz utána a generációs átoknak. Az összes jellemzőjét produkálod.
4/7 anonim válasza:
A barátod miért akar feljelenteni? Ilyen csak úgy senki nem mond!
Miért nem vagy nyitottad? Barátkozz másokkal, ismerkedj!
Munkád van? Ha van akkor meg kezdj önálló életet, ne az anyád panelét újítgasd, hanem egy sajátra gyűjts!
6/7 anonim válasza:
IGEN
karmanak hívják
Ezt erdemeljuk és ki fog tartani örökre
7/7 anonim válasza:
Hogy mit változtass? Te semmit. a körülötted lévő embereknek kéne. Inkább keress új környezetet költözz el. Huzd meg a személyes határaidat, és ha átlépik zárd ki őket az életedből. Csak akkor fog felvirágozni az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!