Mit tegyek ha életemben először eljutottam oda hogy rettegek az ünneptől és a téli szabadságtól mert totálisan feleslegesnek érzem magam?
És még a melóhelyen is jobb lenne mint otthon bámulni a semmit, de a melóheylre se mehetek mert az meg zárva?
Ilyen még sose volt! mindig úgy vártam az ünnepeket mint a messiást! Mert végre otthon lehetek! de most nem ! rettegek az egésztől! két hétig felkelni se lesz miért!
Most már az összeállt a kép.
Egy dolog depressziósnak lenni, másik dolog bunkónak. Kaptál hasznos tanácsot, de mindegyiket kiforgatod úgy, hogy úgyse legyen megoldás a problémádra (Te is írtad, hogy kényszerűségből hagytad ott a munkádat, szóval ez nem érv arra, hogy a jövőben ne lépj ki a komfort zónádból).
".Én csak akkor élek, ha kiszabadultam a munkahelyről."
ez eddig is így volt nálam. de 1 éve felismertem hoyg mekkora egy nulla, egy semmi vagyok és tényleg max a munka az eygetlen amely (úgy ahogy) de értelmet ad az életemnek. munka nélkül tényleg felkelni sincs értelme, mert minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!