Mit tegyek ha életemben először eljutottam oda hogy rettegek az ünneptől és a téli szabadságtól mert totálisan feleslegesnek érzem magam?
És még a melóhelyen is jobb lenne mint otthon bámulni a semmit, de a melóheylre se mehetek mert az meg zárva?
Ilyen még sose volt! mindig úgy vártam az ünnepeket mint a messiást! Mert végre otthon lehetek! de most nem ! rettegek az egésztől! két hétig felkelni se lesz miért!
"Nézz filmeket, gépezz "
ezek megvannak meglesznek na de hatalmas önáltatás azt hinni hogy ettől értelme lesz a napomnak... ezzel együtt is ugyanúgy a semmiről, a nulláról szól a napom! Pl reggeltől estig takaríthatnám a lakást azzal is elmenne az idő, na de minek? értelme akkor sincs semminek.
"hanem hogy örömet okoz."
nem tudok olyat mondani ami örömet okozna, nincs ilyen.
#5: akkor keress. Gondolkodj azon, mit szerettél volna korábban csinálni, de nem tudtad.
Vagy csak vágj bele valamibe. Lépj ki a komfort zónádból.
" Lépj ki a komfort zónádból."
ÓÓÓÓÓÓÓÓ hát egy kényszerű munkahelyváltás miatt igen igen alaposan kiléptem a komfortzónámból!! igen alaposan!
Sokkal sokkal sokkal rosszabb lett minden. Bármit megtennék hogy ahhoz a "szarhoz" visszajussak mert az se volt jó, de ahhoz képest ami most van,az a pálmafás háváj volt! AZ én esetemben a sablonduma lépj ki.. nem jön be mert én aztán kiléptem. Azóta nettó frontinon élek.
"akkor adj értelmet a napjaidnak. "
És hogy adjak ÉRTELMET azt elárulod? Kíváncsian várom.
" Van agyad, használd."
Lefordítom: halvány lila gőzöd csak ideokádtál valamit válasznak.
Elromlott a kocsi? Javítsd meg! nem értesz hozzá? Tanuld meg!
Ja értem. világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!