A hét közepén megyünk Innsbruckba nyári gumival. Te azért elvinnéd a hóláncodat? Vagy teljesen felesleges a nyári gumi mellé?
Figyelt kérdés
Már átszereltem a téli gumikat nyárira, és lusta vagyok visszacserélni. Elvileg ápr. 15-ig kellene a télieket használni. De ha mondjuk megbüntetnének a téli gumik hiánya miatt, akkor már olyan mindegy, hogy van-e hóláncom?2023. ápr. 2. 15:52
1/10 anonim válasza:
Nem mindegy, mert az StVO értelmében folyamatos hó- vagy jégborítottság esetén kötelező a téli gumi vagy minimum egy tengely két kerekén a hólánc használata
2/10 anonim válasza:
Szerintem vazelin legyen nálad, a többi mindegy.
3/10 anonim válasza:
Legyen nálad sok euró aztán jó lesz neked.
4/10 anonim válasza:
Tök mindegy, ha kikapsz egy ellenőrzést megbüntetnek.
5/10 anonim válasza:
Nosza, akkor cserélheted is vissza. Előbb kellett volna gondolkodni, aztán cselekedni!
6/10 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb nem lustának lenni, mint utána verni a fejed a falba, ha megbüntetnek ilyen hülyeség miatt. + Szerintem nem véletlenül kell a téli gumi.
7/10 anonim válasza:
Érdekes hogy mindenki a büntit nyomja, de a balesetet nem, ha váratlanul hózáporba keveredik a Kérdező, mert Ausztria időjárása kiszámíthatatlan, egyik helyen napsütés van, odébb gurulva 40 km után már hózápor van.
Innsbruck pedig körül van véve hegyekkel, hágókkal.
8/10 anonim válasza:
Jaja, utolsónak igaza van, ahogy írtam én is, nem véletlenül kell a téli gumi. Aztán ha kinyírsz néhány embert bánni fogod a hozzáállásodat
9/10 anonim válasza:
#7 jogos, mondjuk én naiv vagyok és feltételeztem, hogy ha olyanok a körülmények akkor nem megy tovább a versenyző és nem eszkalálódik balesetig a helyzet.
10/10 anonim válasza:
9: Elvileg igen, de ha a pályán egy hágón kap el a hóvihar és addig ott a leállósávban fogja kivárni a végét, ami lehet órákig tart?
Persze ha addig nem rohan bele valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!