Kamionoknak nem kötelező a téli gumi használata olyan környékbeli országokban ahol egyébként személyautónak kötelező?
van RENDES téli gumi kamionokra, csak itt európában a svájciakon kívül nem fogsz látni egy kamionon se, max azok az olasz/osztrák kamionok amik a hegyekbe járnak fel. Ez a szar 4 évszakos bóvli vacak van minden kamionon, ami egy lóphaszt nem ér, kb mintha nyárival mennél, 1 milis havon is képes elakadni. És akkor ilyenekkel indulnak fel Norvégiába és csodálkoznak hogy az első árokba beborulnak :D Plusz extrémebb terepen állandóan láncolni kell a kerekeket hogy fel tudj menni az emelkedőkön, akik meg téli gumival járnak lánc nélkül röhögve felmennek, ekkora különbséget jelent, meg azért ezek a hóláncok is megérnek egy misét mert annyit érnek mint halottnak a csók, a rendes hóláncok tüskések amivel még a jégen is lehet menni.
Rövid válasz: de kötelező, de beérik a rendőrök annyival hogy legyen rajta egy hópehely mintha vagy M+S jelzés és helószia, az hogy egy rakat szar már senkit se érdekel :D
Senki nem gyárt téli gumit kamionokra. Tehát nincs is ilyen.
M+S-t használják északon és néha annak a szöges változatát.
en kamionoztam norvegiaban, es kepzeld el te retardalt, letezik ekte teli gumi :000000 minek okoskodsz ha ekkora boszme hulye barom vagy, ugy megis?
hál istennek csak kamionoztál és ez múlt idő. lényeg hogy tudod mi volt alattad. nem, nem írom le mi a különbség. kérdezd meg a parkolóban. Az egyik gumigyártónál dolgozom én megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!