Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számodra melyik a fontosabb,...

Számodra melyik a fontosabb, két választás közül csak az egyiket választhatod ?

Figyelt kérdés

Melyiket választanád ha az lenne a kérdés, hogy mi a fontosabb számodra ? Az, hogy IGAZAD legyen, vagy az , hogy JÓL ÉREZD magad?

Sajnos az az opció nem létezik, nem választhatod azt, hogy azt szereted, hogy elismerjék az igazadat ha egyébként igazad van, mert csak akkor tudod jól érezni magad, ha igazad van és azt mások el is ismerik.

Mi a fontosabb számodra, hogy igazad legyen, vagy, hogy jól érezd magad ?

#igazam van , igazam legyen , jól érezzem magam,
2023. dec. 15. 19:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ui. :

1. A jelen tudomány szerint, abszolút igazság nem létezik !

2. Minden tudományos megállapítás, egy bizonyos szint felett, már csak hitt kérdése !

Azaz csak hitt kérdése dönti el , hogy igaznak vagy "igaztalannak" fogadjuk el.

Ez azt is jelenti, hogy minden megállapított állításnak az ellenkezőjét is be lehet bizonyítani.

És akkor most kanyarodjunk vissza az általam eredetileg feltett kérdésemhez és mind azok akik úgy gondolják, hogy nem jó a kérdésem , azoktól kérem írják meg , hogy hogyan kellet volna megírnom , feltennem a kérdésem !

2023. dec. 16. 18:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez eredetileg úgy van hogy azt akarod hogy mindig igazad legyen vagy boldog szeretnél lenni? Az egyik egy folyamatos ellenállás, kellemetlenkedés, a másik megelégedés azzal ami van, vagy tenni érte hogy jobb legyen.
2023. dec. 17. 12:52
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
Én a drámát szeretem, te pedig a vígjátékot. Kinek van igaza?
2023. dec. 17. 12:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Neked a megerősítés fontosabb, mint hogy tényleges érdekeljen hogy kinek van igaza. Inkább az önbizalmadat szeretnéd azzal erősíteni, hogy tudd mindig és mindenben neked van igazad.
2023. dec. 17. 12:58
 25/26 A kérdező kommentje:

A feltett kérdésem nem arra vonatkozik , hogy én mit szeretnék !

Nem azt kell kitalálni, megfejteni, hogy én nekem mi a célom vagy , hogy miért tettem fel a kérdést de még csak abban sem kell állást foglalnia senkinek , hogy most kinek van igaza !

Minden választ adó, saját magára nézve mérlegeljen és hozza meg a döntést majd azt írja meg, hogy szerinte ő saját maga a két választható lehetőség közül melyiket választaja, azaz magára nézve melyiket tartja igaznak.

2023. dec. 17. 16:35
 26/26 anonim ***** válasza:

🫡

[link]

2023. dec. 17. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!