Egészség, pénz, szerelem. Ha a háromból csak kettőt választhatnátok, melyik kettő lenne az és miért?
Melyik lenne a két legfontosabb számotokra, ha cserébe a harmadikat végleg el kellene engedni? Magyarul: magányosak lennétek gazdagon és egészségesen, szeretetben és egészségben élnétek de nélkülözve napról napra élve, vagy pedig az egészségeteket áldoznátok fel a jólétért és szeretetért?
Illetve ha a 3-ból csak egyet lehetne választani, akkor hogyan változtatnátok meg a döntéseteket? (Egészséges de csóró és magányos, gazdag de beteg és magányos, vagy szeretetben de szegényen és betegen?)
szerelem ≠ szeretet
Nyilván normálisan a három egyensúlyára kell törekedni.
Egészség, pénz.
Most is magányos vagyok, most már úvy ahogy eltudom viselni a gondolatot, hogy életem végéig az maradok így megvagyok szerelem nélkül. Az egészségem fontos. A pénz is mivel szegényként nőttem fel, a jelenlegi életszínvonalamból nem szeretnék veszíteni.
Ha csak egyet akkor pedig a pénzt. Pénzért igenis lehet egészséget venni. Új vese, máj, szív stb. Ha mégsem akkor legalább azt a rövid időt tartalmasan tudnám eltölteni, kipróbálni mindazt amit szegényként nem tehet meg az ember.
Sokan mondják, hogy de a pénz nem boldogít.. engem azért tudna boldogítani :)
Egészség és szerelem.
Ha csak egyet, akkor egészség. A másik kettőt könnyen meg lehet valósítani önerőből. Egészséget már nem annyira, főleg ha valami genetikai probléma áll fönn.
Pénz és szerelem/szeretet.
Teljesen egészséges most se vagyok.
Rengeteg betegség kezelhető egyébként jól, az egészség egy huszadik szempont. Sokszor egy vak, egy kerekesszékes boldogabb, pozitívabb, optimistább.
Egy asztmát, autoimmun betegséget... Hát ezek már akár meg is tudják keseríteni az életet, de ezeket is egyre hatékonyabban kezelik.
Jelenleg csóró vagyok és sajnos nem túl egészséges...Az eddigi párkapcsolataimban mindig kiderült, hogy nem szerelmesek belém. Van pár hobbim, és gyűjtenék dolgokat, amikhez pénz kell.
Eléggé egyértelmű. Pénz és egészség.
A háromból egyre nem tudom a választ...egészséges, mert a betegség kezelése általában pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!