Egészség, pénz, szerelem. Ha a háromból csak kettőt választhatnátok, melyik kettő lenne az és miért?
Melyik lenne a két legfontosabb számotokra, ha cserébe a harmadikat végleg el kellene engedni? Magyarul: magányosak lennétek gazdagon és egészségesen, szeretetben és egészségben élnétek de nélkülözve napról napra élve, vagy pedig az egészségeteket áldoznátok fel a jólétért és szeretetért?
Illetve ha a 3-ból csak egyet lehetne választani, akkor hogyan változtatnátok meg a döntéseteket? (Egészséges de csóró és magányos, gazdag de beteg és magányos, vagy szeretetben de szegényen és betegen?)
Egyértelműen az egészség.
Betegen nem tudnék örülni se a pénznek, se a szerelemnek.
ha kettőt is lehet, akkor a második a szerelem.
Miért nem tudnál örülni semminek?
Az én családomban és ismerősi körömben nem sok a ténylegesen egészséges ember.
A betegségek meg jelen vannak az igen súlyostól az enyhébb formáig.
Hozzállás kérdése.
Én sokmindenért odaadnám a jelenlegi, viszonylagos egészségemet.
Egyikből adódik a másik. Elváladzthatatlan.
Pénz nélkül fizikai és lelki egészséged leépül. Igy majdnem kizárt a szerelem részedről is, más részéről is.
egészség + pénz. soha életemben nem voltam szerelmes és nemhiszem hogy valaha is leszek, pedig volt már több barátnőm is.
viszont ha 1-et kéne választani akkor én úgy gondolom hogy számomra az nem élet egyik opcióban sem.
...!!! Vigyázat, kicsit sok itt a pénzéhes gyökér !!!...
VÁLASZ:
1. Egészség (anélkül felesleges lenne élni)
2. Szerelem
Pénzből annyi úgyis lesz, hogy ne haljak éhen, több meg nem kell, ha már az első két dolog (Egészség,Szerelem) megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!