Melyiket választantok ha választhatnátok az alábbiak közül?
Huh..jó kérdés! Én a pénzt választom. Tudnék belőle venni egy kis lakást és a jővő beli vállalatomat is tudnám finanszírozni + tudnék a szegényeknek is adományozni egy keveset. A többi pedig valoszinűleg félre tenném későbbre vagy a jővő beli gyerekeimnek.
(Elnézést a helyesírási hibákért!)
jó kis válogatás:)
a 150 évet választom.
Annyira nem fogós kérdés. USA elnöke lennék, ugyanis a skill-hez kötött dolgokon kívül kb. minden mást elérhetnék így. Van az a pénz ugyebár, Scarlett Johansson is megvehető, az 1M dollár egy parancsszóra a számlámra kerülhetne (kis túlzással), A Holdutazást meg az elnökök (is) promózzák, ölik az államon keresztül az űrkutatásba a pénzt.
Amit így nem biztos, hogy elérhetnék az a fix 150 év élettartam, illetve a betegség-immunitás, de ilyenekre nekem nincs is szükségem. Nyilván ösztönszerűen félek a haláltól, de attól talán jobban félek, hogy félúton minden szerettem akit valaha ismertem meghal és így az életem másik felét egyedül, magányosan tölthetem le. Hát vagyis lehet keresni mást, új családot alapítani, de gl hozzá, miután eltemetted a feleségedet, majd később pedig a gyerekeidet is.
Bocs, néha túl realisztikusan gondolok bele a dolgokba.
Nehéz kérdés, hogy első vagy utolsó. De inkább az első.
A többi vagy értelmetlen, vagy nem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!