Ha választhatnál, hogy miben legyél tehetséges, melyik lenne az?
Figyelt kérdés
Olyan tehetséges sportember, mint Cristiano Ronaldo, vagy olyan nagy művész, mint Michael Jackson, vagy inkább okos, mint Bill Gates.2023. jún. 28. 17:51
1/7 anonim válasza:
Én már csak emberhez méltóan szeretném leélni életem alkonyát!
Tisztességgel végig dolgoztam az életemet, megfáradtam, elég volt.
Ha észreveszem a környezetemben, hogy egy fiatal szeretne kezdeni magával valamit, inspirálom, támogatom lehetőségeimhez mérten, de nekem már elég volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de most nem ez a kérdés!
2023. jún. 28. 18:17
3/7 anonim válasza:
Átlássak az embereken, ne legyen annyira naív.
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát okosnak lenni jobb, mint jó énekesnek lenni, vagy nagy focistának?
2023. jún. 28. 19:33
6/7 anonim válasza:
Kitartásban szeretnék tehetséges lenni, mert most az van, hogy tehetséges vagyok ezer dologban, nulla kitartással…
7/7 anonim válasza:
#5 nem jobb, viszont ha hangszálgyulladást kapsz énekelni nem tudsz, nincs bevételed. Ha jól focizol, eltörik a lábad hiába vagy tehetséges a karrierednek lőttek. Ha van eszed és nem kapsz pl. agybajt, akkor még mindig meg tudod keresni a kenyeredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!