Barátok vagy párkapcsolat? Ha csak egyet választhatnál, hogy meglegyen az életedre, és a másik kizárva, melyiket választanád?
Tehát vagy vannak barátaid, de ki van zárva, hogy valaha is legyen párkapcsolatod... vagy épp fordítva, van tartós párkapcsolatod, de ki van zárva, hogy legyenek barátaid egy egész életen át.
Melyiket választanád?
És miért?
1. A párom baráti körében is volt ilyen. Most, több mint egy év után jött át hozzá újra.
Amelyik nő ezz komolyan megtiltja, azzal nem is szabad hosszútávú kapcsolatot tervezni. Dobni kell.
Nekem alap hogy nőként velük játszom, szórakozunk, koncertek, stb. Ha ez nem lenne, a párom sem támogatnám rendesen mindenben. A barátai fontosak az életében.
Ja, akkor nekem lemaradt hogy párkapcsolat, de nyilván a barátok is maradnának :D
A legjobb barátom is férfi, mégis barátok vagyunk és 2010 óta ismer engem. Támogatom őt is a kapcsolatában, munkájában, stb.
Lehet csak én vagyok ilyen félre sikerült hogy jobban kijövök a srácokkal.. :D
2,4 voltam
5
"Ja, akkor nekem lemaradt hogy párkapcsolat, de nyilván a barátok is maradnának :D"
Mi az, hogy nyilván a barátok is maradnának?:D A kérdés vagy-vagy, (nyilván elméleti szituáció), a lényeg, hogy ha az egyik van, a másik nem lehet.
És "barátok" nyilván tökmindegymilyen nemű, barát az barát.
Ha nincs barátod, akkor kihez mész egy jó szóért, ha a párod lelép?
A barát veled van,a társ pedig jöhet-mehet, ma már amúgy is ritka a hosszabb kapcsolat.
Engem akkor épített le a legjobb barátom,amikor egy "agyevő bogár" a farkán át az eszét is kiszívta.
Fájt,hogy így viselkedett,de most már én nem állnék vele szóba.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!