Barátok vagy párkapcsolat? Ha csak egyet választhatnál, hogy meglegyen az életedre, és a másik kizárva, melyiket választanád?
Tehát vagy vannak barátaid, de ki van zárva, hogy valaha is legyen párkapcsolatod... vagy épp fordítva, van tartós párkapcsolatod, de ki van zárva, hogy legyenek barátaid egy egész életen át.
Melyiket választanád?
És miért?
Én egyébként lassan 12 éve vagyok párkapcsolatban, ebből több mint 5 év házasság. Nagyon szeretem a feleségemet, azt érzem ő az aki igazán megért, sokat köszönhetek neki, ő teszi színessé az életemet.
Mégis... ha választanom kellene, szerintem a barátokat választanám. Nélkülük hiába van egy nagyon jó párkapcsolatom, egyszerűen megélném a társas magányt. A barátaim közü csak egy van akiről úgy érzem, hogy elég jól megért, vannak akikkel ehtente, van akivel kb 2havonta vagy akár félévente találkozom... mégis iszonyatosan magányosnak érezném magam barátok nélkül. Pár nélkül meg... nemtom,s zerintem beleszoknék az agglegény életbe, de nem érezném magam annyira magányosnak.
Fura ez.
Persze szívesebben veszem a valóságot, és tartom meg mindkettőjüket:D
14, hát így nem nagy a dilemma:D
De amúgy a baráti kapcsolatokat is javaslom. A te helyzetedben talán még stabilabb, megbízhatóbb, nagyobb erőforrás lehet, mint egy párkapcsolat.
A párom miatt fordultak ellenem a barátaim.
Érdekes,hogy mind azt szeretné, hogy boldog legyek....
Szóval,egyértelmű,a párkapcsolatot vàlasztanàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!