Mi volt a legromantikusabb dolog, amivel a párod meglepett?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 20:40
2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom Mercédesz volt a harmadik fél.
2023. jan. 24. 20:56
3/8 Noren1989 válasza:
Nos, egy brokkoli krémleves.
Tudta, h kell valami változatosság, és tudta, h mást kell főznie.
4/8 anonim válasza:
Egy párna, amin a közös képünk van.
5/8 anonim válasza:
Nincs most párom. Szép vagyok és okos, de mindig azzal jön a férfi, hogy dolgozzak keményen, bármilyen körülmények között. Ha vásárlásról van szó, akkor bűn róla beszélni, emellett biztosítsam magamnak, amit szeretnék. Szokott jelölt lenni, de szűrés után, találok romantikust is.
6/8 anonim válasza:
Vett nekem egy doboz csirkeszívet Valentin napra. Viccen kívül. Nem vagyok édes szájú, viszont húst hússal, úgyhogy kicsit poénra vette a dolgot... Én imádtam! :D
7/8 anonim válasza:
Sütött egy finom pizzát, elcsomagolta hűtőtáskába, hogy jó meleg maradjon, elvitt a Mátrába, ott pedig egy kilátóban megettük a pizzát, közben néztük a naplementét.
8/8 anonim válasza:
Két doboz Soproni sörrel.
És akkor ez az ajándéka még a legromantikusabb a fephozatalból... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!