Igen, voltak. Annak a cégnek is volt, ahol dolgoztam, több is. Az igazán jók a SZOT üdülők voltak.
2023. dec. 6. 19:20
2/15 anonim válasza:
Fillérekért azért nem, de forintokért igen.
2023. dec. 6. 19:20
3/15 anonim válasza:
3, értem hogy ma már csak fröcsögni szabad a 45-89 közötti időszak minden elemére, de tényleg nem értem, hogy a vállalati üdülőkben mi az ilyen szörnyű neked? nem bírja a fekete-fehér világnézeted elviselni, hogy még a gonosz szocializmus sem volt minden elemében borzalmas? apámnak is, anyámnak is ezek az üdülők adták a lehetőséget, hogy nyaraljanak a családjukkal, hogy gyerekként táborozhassanak... hiszen mennyivel jobb világ is van ma, szeretett demokráciánkban biztosítva van, hogy egy sofőr és egy háztartásbeli/titkárnő soha ne tölthessen évente két hetet a balatonnál vagy a hegyekben a családjukkal, mert az életben nem lesz rá pénzük.
2023. dec. 6. 19:31
4/15 anonim válasza:
Volt, de ott is volt protekcio, ki mikor, milyen szobat hanyszor kapott. En depressziot kaptam a mi udulonktol, de a szomszed uduloje mindig faszabbnak tunt.
2023. dec. 6. 19:37
5/15 anonim válasza:
A MÁV-nak egész sokáig voltak vállalati üdülői, még a 90-es években is lehetett ilyen helyeken nyaralni.
2023. dec. 6. 19:40
6/15 anonim válasza:
Voltak igen és jó is volt.
Sokaknak ez jelentette éveken át a nyaralást, mert semmi más opciót nem tudott anyagilag megengedni a család.
2023. dec. 6. 19:44
7/15 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, még mindig vannak vállalati üdülők.
Még az első munkahelyemnek is volt egy pár faháza a helyi kempingben. De hála annak, hogy helyben volt, meg faház, nem igazán volt népszerű. Így simán le lehetett foglalni egy hétre. 2001-2 környékén, mikor 75-80 ezret kerestem, akkor volt a két fős faház ezer forint per nap. Ráadásul a strandbelépőt se kellett már megvenni. Nagyon jól éreztük magunkat, kevés pénzből.
2023. dec. 6. 19:50
8/15 anonim válasza:
Gyerek volttam benne de minden nyáron Balatonkenese ingyen , apám vasutas dolgozó volt .
2023. dec. 6. 19:50
9/15 anonim válasza:
Ember, ki volt adva két hét nyaralás apád gyárának üdülőjében, aztán két hét nyaralás anyád gyárának üdülőjében. "Muszáj" volt menni, mert ha nem mentél volna, elveszett a lehetőség. Pedig sokszor hallottam másoktól is, idézem: tele van a tököm, hogy még nyáron is kollégákat kelljen nézegetni.
Persze, ingyen volt, az egy másik kérdés, hogy év közben nyilván levonták a munkád gyümölcséből, mire a nettódat kézhez kaptad, meg anyám mindig emlegette, hogy anno ők falazták szombatonként a szállodát magát brigádmunkában... Ami aztán kérdés nélkül valami maszek nevére került a dicső rendszerváltás címén. Mi is akkor láttuk utoljára a Balatont.
2023. dec. 6. 19:59
10/15 anonim válasza:
Volt es nagyon jo, akar a Velencei tonal, akar Szantodon, Siofokon vagy Balatonfureden. Fahaz, csaladi haz, emeletes haz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!