Bevásárlókocsik visszatolása a parkolóból nagyon negatív megítélés?
Figyelt kérdés
most a Pennynél két kocsi is magára volt hagyva a parkolóban, úgy döntöttem vásárlás után visszatolom. nemrég cserélték le őket és elvileg csak 100-asokkal megy az új, leginkább ez motivált. ennek ellenére valahogy tízes volt belejük erőszakolva, ami szerencsére ki is jött, de ha tudom, nem biztos elindulok értük. és azzal is tisztában vagyok hogy ilyet leginkább csak hajléktalanok csinálnak, tőlem is kérték régebben (most nem volt senki) igaz így csak 20 ft. lett pluszban, de mindig az van bennem az aprószámolásnál hogyha pont ennyi hiányozna valamihez hogy megvehessem, akkor milyen jól jönne. te ha esetleg ismerőst látnál így cselekedni, egyből azt gondolnád hogy azért teszi mert szüksége van arra a minimális pénzre? szóval inkább lejárató egy ilyen helyzet?2023. dec. 5. 17:25
11/11 anonim válasza:
Panelban lakom, itt a sok vén proletár meg füstös rendszeresen eltolja házig a bevásárlókocsit, volt hogy már 4-5 tobzódott a parkolókban. Esett már meg, hogy visszatoltam egyet-egyet, csak mert minek álljon ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!