Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vékony női privilégiumok?

Vékony női privilégiumok?

Figyelt kérdés
Milyen privilégiumot kapnak a vékony nők? Mennyivel jobb az élet, mintha van egy kis túlsúly? Miért éri meg vékonynak lenni, lefogyni?
2023. dec. 4. 12:48
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
100%
Könnyebben elférek bizonyos helyeken és kb. ennyi. Minden más (body shaming, ruhavásárlási nehézségek, stb.) megvan a vékonyaknak is ugyanúgy. Igazából van egy réteg, akik mindenkin találnak hibát, tökmindegy mekkora, ha az átlagnál vékonyabb vagy akkor egyél már mert a kutyák játszanak csontokkal, ha meg van rajtad felesleg, akkor meg fogyjál már mert dagadt vagy.
2023. dec. 4. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én vékony vagyok nagyon és lányban is a "csontkollekció" tetszik. Szerintem előny, hogy jól néz ki, nincs felesleges zsír, könnyebb test, könnyebb mozgás, stb :)
2023. dec. 7. 03:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Durva, hogy ti is mennyi beszólást kaptok. Mondjuk miután engem mindig dagadtoztak, szerintem nem bántana, ha lecsontvázoznának :D
2023. dec. 7. 06:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, bántana, tudnák úgy mondani, hogy bántson.
2023. dec. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!