Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne omoljak össze, ha...

Hogyan ne omoljak össze, ha nekem semmi nem jön össze?

Figyelt kérdés

Semmi sikerélményem nincs ebben az életben. Utálok élni, és utálom azt látni, hogy másoknak minden sikerül, míg nekem semmi.

30 éves vagyok, és fáj azt látni, hogy míg én olyan lúzer vagyok, hogy még a szüleimmel élek, mások már házasságban élnek, és gyerekeket nevelnek.

Életem során sokszor elutasítottak már, munkahelyekre se kellettem sose, ahová jelentkeztem, barátaim nincsenek. Párkapcsolatom volt már, de természetesen ott hagytak, biztos azért, mert semmit nem érek.

Szinte mindig rossz a kedvem, és nem is érdekel semmi.

2023. dec. 1. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
#10 nagyon szépen összeszedted, de szerintem sajnos a kérdező már olyan szinten van, hogy ez nem segít rajta. Ebben is a kifogásokat keresi majd, mert éveket ebben a rossz gondolkodásban élt le. Alaposan gyomlálni kellene nála. :/
2023. dec. 1. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Olyasmi vagyok mint te, csak a családot, meg a házaséletet én nem irigylem. Úgyhogy ha ez megnyugtat nem vagy egyedül ezzel. Csak én még ballagáskor sem kaptam könyvet😂 Amúgy keress munkát, én is azon vagyok. Szard le hogy mások hogy élnek. Ne hasonlítgasd magad hozzájuk. Sokan nem úgy élnek ahogy kívülről látszik.
2023. dec. 1. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Depresszió. Üdv a klubban.

Tényleg, ha teheted keress pszichológust! És kitartás! Nem vagy egyedül, nagyon sok ember van még így, akiknek nem jönnek össze a dolgok.

2023. dec. 1. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak barátaid, közeli kollégáid, testvéreid, akárkid? Ha igen, akkor szépen leírod nekik, hogy xxx számon vegyenek fel whatsappon, vagy viberen, telegrammon, te az összes többi közösségi médiától innentől kezdve elhatárolódsz. Igen, a Facebooktól, Instagramtól, tiktoktól, mindentől. Hidd el, az életed 90%-át megoldja. Rájössz majd, a való életet szemlélve, hogy ja, nincs a pékséget üzemeltető faszinak modell kinézetű 10/10-es csaja, és nem is lóg mindenki mindig a barátaival, és nem is annyira 100%-ban fun külföldre vagy belföldre utazni.
2023. dec. 1. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:

14es is mond valamit.

Nehogy elhidd, hogy a "siker" az amit a vilag meg a média meg A internet "prédikál". Ne hallgass az onnan ömlő bullshitre.

2023. dec. 1. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!