Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számodra mi a szép? Milyen...

Számodra mi a szép? Milyen embereket találsz szépnek?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Azpkat az embereket akik pont úgy néznek ki mint én!
2023. nov. 28. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

A közepes magasságú, de inkább magasabb embereket, akik normál testalkatúak, sötét és sűrű hajuk, ovális arcuk van.

De mindez mit sem ér, ha maga az ember egy borzalom.. Ha rendben van a lelke is, akkor számomra ez a tökéletes.

2023. nov. 28. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ápolt és rendezett, magához méltó ruhákat hord, meg illendően viselkedik, akkor már rossz nem lehet. Innétől fogva màr csak ízlés kérdése.

(Röviden összefoglalva: nekem pl. a nagyon vékony nők, meg a nagyon férfias férfiak jönnek be.)

2023. nov. 28. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki hogy van vele, de én már régóta "kinéztem magamnak" Borókai Gábort (ő volt az első Orbán-kormány szóvivője, majd a Hír TV vezérigazgatója). Nagyon kellemes, értelmes arca van, látszik rajta, hogy intelligens és megbízható. Kár, hogy az utóbbi időben "kegyvesztett" lett és már nem szerepel a médiában.
2023. nov. 28. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Azok a nők szépek, akiknek a szeme színes (kék, zöld, szürkés), világos a bőre, barna-fekete-vörös haja van, és szép nagy lábfeje.
2023. nov. 29. 06:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy nem a külsőségek jutottak eszembe. Többnyire azokat találom szépnek, akiket legalább annyira ismerek már, hogy látom ha hasonló az értékrendünk, de a másik különb nálam abban az értelemben, hogy fel tudok nézni rá. Olyan, aki valamiben példakép előttem. Lehet hülyeség ez így, de végülis nekem ez jut csak eszembe.
2023. nov. 29. 06:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nőknél:

Feltétlenül legyen hosszú,vagy félhosszú haja,de nem vörös (szerintem köztük ritka a szép).A szemszín mindegy,az arca legyen ovális,a testalkata vékony,magassága 170-180 közt.Ami nagyon meghatározó szerintem,az a nagy és kifejező szem,és a szív alakú száj,élesen íves felső ajkakkal.A kecses kéz is gyönyörű pl,nem szeretem a böhöm,bunkószerű nagy női kezeket,lapátnyi körmökkel.

Férfiaknál:

Legyen lehetőleg félhosszú haja,(a rövid hajú férfiak is lehetnek bombázók,de a hosszú haj mindig dob néhány értéket a pasiknál)én imádom a kék szemet,de a barna szeműek is iszonyú szexik.Nos,a magasság: 175-185 cm max.A túl magas férfi hiába jóképű,valahogy olyan trollszerű.Ne legyen szőrös sehol,vagy csak nagyon minimálisan.Szépek a kidolgozott testű féfiak,de ha átesnek a ló túloldalára,és úgy néznek ki az izmaik,mint az egymásra pakolt padlizsánok,na az undorító.

Bármilyen férfi arcát karakteressé,érdekessé teszi a kiugró járomcsont,illetve szintén az élesen íves felső ajkak.

Hajszín: mindegy,csak ne legyen vörös.

Egy-egy tetoválás is elfér simán,piercing meg inkább csak a szemöldökben,és csak 1 db.

Nagyjából ezeken a típusú embereken akad meg a szemem.

2023. nov. 29. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem az átlagoskák jönnek be, nem is azok a képek, amiket a fogyasztói társadalom próbál az emberek fejébe verni.

Akit szépnek tartok, azért tetszik… mert szépnek tartom.

Megfog benne valami természetfeletti módon, és ez mindenkinél más és más.

Amit mégis kiemelnék bennük, hogy különlegesek. Merik vállalni magukat.

2023. nov. 29. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Scarlett Johansson, Gal Gadot, Selena Gomez. Aki nem ismeri őket keressen rájuk, definiálják a szép nő fogalmát.
2023. nov. 30. 01:14
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 Ez nagyon érdekes, amit írsz! Mit értesz különlegesen és azon, hogy merik vállalni magukat?
2023. dec. 1. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!