A szép embereket is követik a biztonsági őrök a boltokban vagy átnézik a terméket, amit venni akar?
Én csúnya vagyok és többször előfordult, hogy követett a biztonsági őr egy drogériában.
Illetve az, hogy kibontja a kasszás a terméket, amit vennék, hogy tényleg az van-e benne, nem-e raktam bele egy drágább darabot.
Pl múltkor villanykörtét vettem, kibontották, előtte wc deszkát, azt is. Vagy olyan is volt, hogy mikor kabátot vettem, áttapogatták az ujjait, hogy nem-e rejtettem el bennük más ruhákat.
Eléggé zavaró a dolog.
Ezt a szép emberekkel is megcsinálják vagy csak a rondák kiváltsága? Soha életemben nem loptam, nem is tenném.
Szerintem neked üldözési mániád van.
"kibontja a kasszás a terméket, amit vennék, hogy tényleg az van-e benne, nem-e raktam bele egy drágább darabot" - Miből gondolod, hogy pont ezt feltételezte rólad? Azt nézik meg, hogy benne van-e minden tartozék, stb, igen, a szép emberekét is ellenőrzik.
Nem szoktam lesni őket.
A wc deszkát megnézte, hogy tényleg az van-e benne,mint a dobozon.
Arra meg direkt rákérdeztem, hogy most azt nézi a kabátban, hogy nem-e raktam bele mást? Mondom mert ez gusztustalan. Azt mondta erre a kasszás, hogy megesett már, hogy így akartak kivinni ruhát.
Egyszer volt olyan is, hogy cipőt próbáltam, jó lett, beleraktam a dobozba, mentem volna kifizetni, erre odajött az eladó és kivette a kezemből a dobozt, hogy mi van benne.
Engem mindig lesnek, pedig nem tudom, mi feltűnő van rajtunk, mikor bétbózütőkkel öten megjelenünk ilyen boltokban.
Kalányos Krisztofel Genáró
Mi az hogy. A fiatalsagom ugy telt, hogy nyaron konnyu zsebnelkuli ruhaban is nemcsak kovettek, de taska megmutatasra akartak kotelezni ugy, hogy csempeket neztem es vegig figyelt a beteg elmeju or. Annyi abszurd zaklatasnak voltam kiteve, nyugodtan, a polctol mindig mar direkt tavol setalva hatratett kezekkel, hogy ma is okolbe szorul a kezem. Nagyon szepnek szamitottam, nem hittek se ciganynak, se simlisnek. Zaklatasbol, tudat alatti frusztraciobol. Ez nem az oregedessel ert veget, hanem 15 eve eljottem Magyarorszagrol.
Horror, ami ott megy. Mashol nezik a kepernyot hatul, amugy meg valoban nincs ennyi lopas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!