Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 6 éve nem volt munkám, már...

Ha 6 éve nem volt munkám, már nem is lesz sose?

Figyelt kérdés
Megvan az oka annak, amiért nem volt munkám, és az nem a lustaság volt. Most is beadtam a jelentkezésem egy helyre, voltam interjún, és persze természetesen nem engem választottak, gondolom ők is látták, hogy mennyire egy nulla, mennyire béna vagyok. Egyszerűen nem tudok felmutatni semmit. Másoknak mindig minden könnyen sikerül.
2023. nov. 22. 15:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Milyen jó neked, hogy eltartják a picsádat.
2023. nov. 22. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg sok helyre pályázni, illetve nem tudom, hogy milyen állásokra jelentkezel, de ha tényleg dolgozni akarsz, akkor olyan helyre jelentkezz, ahova mindenkit felvesznek. Például gyárakba, vagy takarítani, ilyesmi. Aztán amikor találsz jobbat, akkor átmész oda. Vagy ha van ismerősöd, aki beajánlana munkahelyre, azt is ki lehet használni. Legalábbis én így csinálnám.

Sok sikert és kitartást kívánok neked, tudom, hogy nem könnyű a helyzeted.

2023. nov. 22. 16:10
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
És akkor 6 éve mi a fenéből élsz?
2023. nov. 22. 16:22
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, kifejtenéd, hgoy szerinted mi az oka?

Azon kívül, hogy gyalázod magadat.

Mi a végzettséged? Milyen helyekre jelentkezel? Milyen pozíciókra?

2023. nov. 22. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

"Most is beadtam a jelentkezésem egy helyre, voltam interjún, és persze természetesen nem engem választottak,"

6 év alatt biztos jóval több helyre beadtad, de szerintem egy álláskeresés úgy nézki, hogy kb 3 nap alatt beadod a jelentkezésed 100 helyre, amiből ha összejön 5 interjú az már jó és ha abból kb 1 ajánlat fog jönni.

Persze munkakörtől függően ezek a számok változhatnak. Én ITn belül vagyok és 2021-22-ben nekem inkább olyan volt, hogy 5 helyre jelentkeztem, 5 interjúra mentem és 4 helyről kaptam ajánlatot. Mostani piaci helyzetben meg inkább 30 helyre jelentkezek 5 interjú és 3 helyről ajánlat.

... de ha ennyire nem megy neked, akkor be kell adni mindenhova a jelentkezésed és egy idővel, sok interjúval a hátad mögött jó is leszel az ilyen helyzetekben, mert lesz tapasztalatad.

2023. nov. 22. 17:08
 6/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem hát.
2023. nov. 22. 17:22
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 4 éve nincs,csak fekete melok
2023. nov. 22. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Másoknak mindig minden könnyen sikerül."

Max a te álomvilágodban van így.

2023. nov. 22. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Sok helyre beadtam itt a környéken, ahol élek, és semmi sem sikerült.
2023. nov. 22. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:
érdekel
2023. nov. 23. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!