3/21 anonim válasza:
én szégyenkeznék. Főleg ha más tart el
4/21 anonim válasza:
Attól függ. Körülmény?
De fogadni mernék, hogy kb 6 fajta mentális betegséget leírsz majd, hogy amiatt nem tudsz dolgozni, ja, meg mert vernek otthon. Eltaláltam?
5/21 anonim válasza:
Lassan nekem sem lesz. Meguntam
6/21 anonim válasza:
Ha nem is keresel munkát, az a baj....
A 4-es kommentje sem véletlen.... nem légből kapott... Hány ilyen volt már itt a GYK-n... Kifogásgyárosok....
7/21 A kérdező kommentje:
2 éves OKJ-m van csak.
2022. szept. 6. 19:03
9/21 anonim válasza:
7: és ez mire kifogás...???
Gyárba felvesznek OKJ nélkül is...
10/21 anonim válasza:
8
Nekem diplomám van, viszont a velem hasonló munkakörben dolgozó 8 általánost végzett férfi 50 ezerrel többet kap nettóban, mint én.
Munkához kb semmilyen iskola nem kell, ha tényleg kajára és lakhatásra kell, akkor nincs kifogás, hogy nem tetszik a gyári meló. Kb. senkinek nem tetszik, de enni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!