Milyen gyakran szoktál zuhanyozni/fürdeni?
Figyelt kérdés
Csak őszintén, úgy is anonim oldal.2023. nov. 21. 19:44
21/29 anonim válasza:
Minden este, lefekvés előtt, mindig kádfürdő.
22/29 anonim válasza:
Zuhany, langyos vízben. Főleg este.
23/29 anonim válasza:
Naponta kétszer, reggel és este, bár néha lusta vagyok és az esti zuhany kimarad.
24/29 anonim válasza:
Lefekvés előtt, szóval minden este.
27/29 anonim válasza:
Furdeni egy eleten at kihagyhato. Ha zuhanyzas nem mindig gyors, ha nem naponta, de rendszeresen van alaposabb, melegebb, borradir, luffa szivacs m, akkor mindenre jo.
Naponta zuhanyzom. Ha lenne bidem, ket-harom naponta zuhanyoznek izzadasmentes idoszakban napi tobb bide-hasznalat, lab- es honalj, mell-mosas mellett.
Minden nap tetotol talpig testapoloval tudok csak letezni, ezt usznam meg pl, ha nem izzadok es hatam, combom tiszta volna kulonben.
28/29 anonim válasza:
Egyébként dédim leélt úgy egy életet, hogy alaposan megmosdott, mikor pl. végzett a kerti munkával (arcot, kezet, lábat, hónaljat, intim részeket átmosta), de rendesen, egész testet érintő fürdést, ami most everything shower-ként megy, azt heti egyszer végzett, szombat este, hogy a vasárnapi misére tiszta legyen. Ez tényleg szent volt nála, egyébként levetkőzött és megmosdott előttem, de azonnal kiküldött, ha a heti fürdésében zavartam. Sosem volt büdös. Rajtam többször szörnyülködött, hogy nem tesz jót ez, hogy minden nap fürdök, nem tartotta egészségesnek. Neki zuhanya nem volt, kénytelen voltam ülőfürdőt venni nála, mert nekem a lavórból mosakodás nem tetszett.
29/29 anonim válasza:
Minden nap zuhanyzom, sosem kádfürdőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!