Wc-zés után zuhanyozni szerinted normális dolog?
Figyelt kérdés
Mindig így csinálom. Csak tudom, hogy vannak akik nedves wc-papírt használnak.2022. okt. 16. 12:08
2/12 anonim válasza:
Hát nem ez a norma
Életemben nem hallottam még ilyet 😅
4/12 anonim válasza:
Nem, mert én közben szoktam, nem utána :-D
6/12 anonim válasza:
Ha otthon vagyok én is szoktam (nyilván előtte papírral ugyanúgy kitörlöm). Igen, olyan házban nőttem fel, ahol volt bidé. Itt viszont nincs.
7/12 anonim válasza:
Öregapám is így tett, így érezte tisztának magát.
8/12 anonim válasza:
Nagyvécézes után ha van időm akkor lezuhanyzom. Hiába töröltem ki teljesen, nem érzem teljesen tisztának magam. Ha erre nincs időm akkor nedves törlőkendő.
Pisilés után meg csak egyszerűen megtörlöm.
9/12 Darkflower válasza:
Pisi és kaki után is meg szoktam mosni, persze csak itthon, vagy anyuéknál. Amikor munkahelyre jártam dolgozni (most Home Office-ban csinálok mindent) akkor vittem magammal nedves törlőt, babapopsitörlőt vagy intimtörlőt, és azzal oldottam meg az intim tisztálkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!