Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hányszor szoktatok zuhanyozni...

Hányszor szoktatok zuhanyozni ebben a melegben?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 16:20
 1/8 anonim válasza:
92%
1x
2022. aug. 7. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer, ahogy akármikor máskor is. Egyébként itthon vagyok és klímázok, szóval gyakorlatilag semmit nem érzékelek a nagy melegből.
2022. aug. 7. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
2
2022. aug. 7. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
1*.
2022. aug. 7. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően napi 1 télen-nyáron. De ha érzem hogy melegem van, vagy leizzadtam akkor lezuhanyzok. Bent nincs klíma, de ventilátor mellett elvagyok. Ha kimegyek és leizzadok akkor le szoktam csapatni magamról az izzadtságot.
2022. aug. 7. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Napi egyszer, lefekvés előtt.
2022. aug. 7. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Mióta a Nesz Peti kihirdette zseniális hadműveleti célokat rengető ötletét, nem tisztálkodtam. Igaz, megcsappant valamiért azóta az ismeretségi köröm és egyre kevesebben szeretnének velem egy társaságban mutatkozni, de én hű vagyok az elmeháborodottsághoz mindhalálig! Elég az, hogy reggelente körbe rohanok a parkolón kétszer anyaszült meztelenül, - ettől annyira kiszellőzöm, hogy még a több hónapos, önjáró zokni szagát is elnyomja!
2022. aug. 8. 05:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszer.

Jó, van olyan, hogy egy héten kétszer is...

2022. aug. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!