Közös zuhanyzóban hogy a szokás mi illik, ha a pénisz félmerev lesz inkább fal felé fordulnak vagy nem is foglalkoznak vele és zuhanyoznak tovább mintha semmi se lenne?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 00:45
1/12 anonim válasza:
Ha börtönben állna a tököd, abból tudod milyen verés lenne, hadd ne részletezzem.
Én soha nem fürödtem idegenekkel, és míg élek nem is fogok, olyan munkát meg nem végzek hogy fürödnöm kelljen, kötelezően.
2/12 anonim válasza:
Csak a segged mutasd, de vigyázz, nehogy töltőre tegyenek.
4/12 anonim válasza:
1 akkor te latens homoszexuális vagy?
Nekünk es edzés után is természetes, meg szauna után is a közös zuhanyzóban.
5/12 anonim válasza:
3# igen, es valszeg a makkja szőrös. 🤣🤣🤣
6/12 anonim válasza:
@1 Tehát neked sosincs spontán merevedésed, valamint az is teljesen normális, hogy annyira problémádi vannak a saját és mások testével, hogy inkább minden ilyen interakciót kerülsz. Érdekes párhuzamos univerzum.
7/12 anonim válasza:
Amikor sportoltam 15-16-an zuhanyoztunk együtt. Konktrétan senki nem foglalkozott egy kicsit sem a másik p/csével... Szóval úgy csinálod, ahogy kényelmes és kész
8/12 anonim válasza:
Hát nem tudom gyerekek, de nekem soha nem volt spontán merevedésem a koleszos közös zuhanyzókban... 😃
9/12 anonim válasza:
ja, nemhogy merevedésem nem lenne, hanem olyan kicsire összemenne, hogy el is tűnne a bozótban
10/12 anonim válasza:
Nincs merevedés ilyen szituban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!