Minden munkahelyen a kibeszélés megy?
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 13:22
1/16 anonim válasza:
Igen. De ahol én dolgozom ott halistennek semmi durva kibeszeles nincs. Csak amolyan "pletyka", vagy "tényfeltaras", szóval nem rosszindulatú a kibeszeles.. Így nincs is vele baja senkinek.
6/16 anonim válasza:
Nekem Magyarországon 2 munkahelyem volt, sehol nem tapasztaltam ilyet. Most Németben dolgozok, hát nem tudom, hogy ez kulturális dolog-e, de itt mindenkiről rosszindulatúan beszélnek, amint nincs ott. Én az ilyesmit nagyon nem szeretem. Ha valami nem tetszik, beszéld meg az illetővel. Az egymás háta mögötti kibeszélést mindig megvetettem.
8/16 anonim válasza:
Tapasztalat szerint az szokott kibeszélni másokat, aki olyan kérdéseket tesz fel, mint te.
9/16 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem dolgozom minden munkahelyen.
10/16 anonim válasza:
Igen. De akkor miért mondja rengeteg ember, hogy halálra dolgozza magát, ha erre is van ieje szinte mindenkinek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!