Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy kiderült, hogy ki az a 3 gyerek, akik öngyilkosságba kergetettek valakit, és most őket védik, merthogy féltik őket a népharagtól?

Figyelt kérdés
Sok kommentet olvastam, akik féltik Őlet, hogy eléri őket a népharag.
2023. nov. 12. 18:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
4%

19, akkor menj és gyilkold meg őket.

Ja, azt cisnálja más? Hmhm... fotelből könnyű igazságot osztani...

20, és miért is kéne önként szembenézniük a bűnükkel?

Vizságlja meg szépen a rendőrség, az ügyészség az ügyet és csukják le őket szépen jópár évre.

Vag ymikor volt ez önkéntes? Nekem nem rémlik..

2023. nov. 12. 23:47
 22/33 anonim ***** válasza:
72%
Hogy miért kéne önként szembenézni? Huha. Micsoda gerinctelen ember lehetsz te is. Ha a tieddel tették volna ezt, meglátnánk hogy hogy állunk.
2023. nov. 12. 23:57
 23/33 anonim ***** válasza:
23%

22, te melyik világban élsz? A te világodban a bűnözők a bűnelkövetés másnapján feladják magukat és önként kérik a lehető legszigorúbb büntetést, vagy mi?

Vagy a te világodban miután megállapítják egy bűnelkövető bűnösségét és ksizabják a büntetést, megkérdezik, hogy vállalja-e, és ha nem, akkor szabadon engedik?:D

2023. nov. 13. 00:00
 24/33 anonim ***** válasza:
6%
Nem kell lekezelősködni, meg kiforgatni amit a másik ír. Szándékosan magyarázod félre.. Ezzel én nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni, nem vívok szélmalomharcot egy ilyennel.
2023. nov. 13. 00:25
 25/33 anonim ***** válasza:
25%

24, már megbocsáss, de te magyaráztad félre.

Én annyit mondtam, hogy senkit nem érdekel, hogy maguktól meg akarnak-e bűnhődni. Ha a törvény kimondja rájuk, hogy bűnösek, bűnhödni fognak, és ez így van rendjén.

2023. nov. 13. 00:28
 26/33 anonim ***** válasza:
71%

"19, akkor menj és gyilkold meg őket"

Miért kéne meggyilkolni őket? Elég beteg gondolkodásmódra utal ha szerinted semmi más nem létezik, csak a következmény nélküliség és a gyilkosság...

2023. nov. 13. 07:52
 27/33 anonim ***** válasza:
6%

26, oh, szerinted mégis milyen kövektezménye lenne, ha a csőcselék megtudná az illetők adatait?

Te ennyire nem ismered a feltüzelt tömegeket?

Majd biztos jól odamennének random emberek és tanító jelleggel, szigorúan pszichológiai alapon elbeszélgetnének a gyerekekkel, igaz?

2023. nov. 13. 08:20
 28/33 anonim ***** válasza:
22%

"Hogy allitsuk ki a harom rohadt kolykot a ter kozepere es kovezzuk halalra? Mit akarsz hallani?"

Osszekotozni oket lanccal, a lanc vegere jo eros magnest, amit racuppantunk egy elhalado tehervonatra, aztan a dieu, lehet vonatozni Titelig.....

39F incel

2023. nov. 13. 09:07
 29/33 anonim ***** válasza:
94%
Én szétverném őket szívesen, ha nem járna érte büntetés. De ha szülője lennék szegény gyereknek, akkor az sem érdekelne, ha börtönbe kerülök. Megtalálnám őket és a szüleiket és elrendezném, vagy felbérelnék valakit rá.
2023. nov. 14. 07:44
 30/33 anonim ***** válasza:
89%
Olyan maradandó károsodást érdekelnének, amiért egész életükben kivetné őket a társadalom. Az rosszabb, mint a gyors halál
2023. nov. 14. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!