Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 40 évesen, 3 gyerek után...

40 évesen, 3 gyerek után plusz 9 kiló sok a fősuliskori súlyomhoz képest, ez nagy hízás?

Figyelt kérdés

2023. nov. 10. 08:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg hülye endometriózis miatt kapok gnrh-t, már 5 injekción túl vagyok. 6 havi kell. Na most: ez mesterséges változókort csinál, mert leállítja a ciklust. Azt szokták mondani, hogy változókorban híznak a nők, én is paráztam, mert 25 kilót fogytam 21 évesen és mikor teherbe estem, szülés után is tartottam a súlyom. Ettől a hormontól úgy megijedtem, hogy ledobtam 3,5- 4 kg-t. Semmi extrát nem csinálok, csak több mint 10 ezer a napi lépés szám, ligetszépét szedek és nem eszek össze-vissza. Jó, nekem annyival könnyebb, hogy vegán vagyok, de ezt természetesen nem lehet mindenkitől elvárni. 51 kg vagyok és 164 cm. Mozgás és a nasik elkerülése sokat tud segíteni.
2023. nov. 10. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem az szamit, nagyon fiatalon hogy neztel ki, hanem most milyen vagy. Nincs ertelme osszehasonlitani a regivel. Most mit lat, aki radnez.
2023. nov. 10. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyi voltál főiskolásként, mennyi lenne az ideális. Normál esetben a 9 kg pont olyan, amit még belátható időn belül és hétköznapi módszerekkel le lehet fogyni. De érdemes nekiállni, mert gondolom nem egyik napról a másikra lett a 9kg plusz és ez tud növekedni is.
2023. nov. 10. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Az endos vagyok. En mindenkepp nezetnek a helyedben egy alapps hormonsort. Artani nem art. Napi 12- 15 ezer kozott van a lepesem, okosora segiti a nyomonkovetest.
2023. nov. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!