Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért alakult ki úgy hogy egy...

Miért alakult ki úgy hogy egy fiatalnak lehetetlen venni egy lakást? És ez miért gáz?

Figyelt kérdés

Egy lakás több tíz millió forint, vagy esetleg egy ház vidéken. Egy albérlet is nagyon drága egy városban. Nem teheti meg magának az egyszerű dolgozó ember. Ezért sokan még 20 felett is otthon élnek. Ez szerintem nem valami jó dolog xd

Régen is ilyen nehéz volt költözni anyagi szempontból?

2023. nov. 6. 19:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kb ugyanez nálunk is, párom szülei meg saját szüleim hasonló, akkoriban elég alap munkával (bolti eladó, raktáros) 25 éves korukra saját ház vagy lakás volt.

Mi 30 évesek vagyunk a párommal, én diplomás vagyok ő mesterleveles szakmunkás, teljes mértékben kilátástalan a saját ingatlan, a környéken 15-20millánál kezdődnek az üres telkek. (Oké, mehetnénk egy alföld széli zsákfaluba is, ott olcsóbb, de ott meg nem találnánk munkát.)

Nem normális ami megy :(

2023. nov. 7. 14:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Kellett nektek a kapitalizmus. Nem volt jo a krumplileves Kadar Janos tenyerebol, a Nyugat kellett. Nesztek!

39F incel

2023. nov. 7. 15:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kapitalizmus itt a baj! Nem egy országban bevált. Az a baj, hogy itt semmi sem működik. Akármilyen izmus, bármilyen kormány van. Pontosan ugyan az megy, csak kicsit mas díszlettel meg más bohócokkal.

Itt hosszú generációk óta csak birkanép meg élősdi, öncélú mutyipolitika van. Így volt itt ez mindíg, így is marad. Reménytelen.

2023. nov. 8. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!