Másnak is könyyültig csordul a szíve, ha nosztalgiázik a múltjáról? 28/F
Hetvenes években voltam gyerek,na oda visszamennék,de a mai eszemmel:)
Például azért,hogy sok embert akik az életem szereplői voltak,ne is ismerjek meg.
De nyugisabb világ volt,emberibb és élhetőbb.Sajnálom a mai fiatalokat.
F/54
Bárcsak visszamehetnék, gondtalan jó élet, családdal, sokkal jobb volt minden.
25l
Nekem 2000-es évek Petőfi csarnokos AnimeConos jó társaság, jó programok, jó hangulata miatt hiányzik. Mostani MondoCon inkább GyerekConnak hívnám ami iskolás gyerek farsang rendezmény. :/
36/N
Hát nekem az általános iskola előtti időszak hiányzik. Mondjuk én 2000-2005-ben voltam ovis és kb minden más volt. Internet kevés embernek volt, számítógépes/konzol játékok full másak voltak dizájn szempontból, más mesék, sőt animéket is vetítettek akkor még, bár igaz 2010 után kezdett az a korszak leáldozni. Filmek is full mások voltak, ha a narratívát vagy a mondani valót nézed. Emlékszem akkor jött ki a Star Wars előzmény triológia is pl. 1-2 negatívumot leszámítva sokkal jobb volt az az időszakom.
A család anyagi helyzete is jobb volt, a rokonokkal is jobb volt a kapcsolat. Még Horvátországba is eljutottunk nyaralni. Egyértelmű volt az életminőség romlása pl 2008-2015-höz képest, most se sokkal jobb a helyzet ehhez az időszakhoz képest, bár nyilván ez csak én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!