Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is könyyültig csordul...

Másnak is könyyültig csordul a szíve, ha nosztalgiázik a múltjáról? 28/F

Figyelt kérdés
Viszaemlékezek mostanában sokat a gyerekkoromra, amikor még ment a Mónika show, Balázs show, Joshi Bhaat, Legyen ön is Milliomos stb. Emlékszem a régi vicces reklámokra, illetve mikor lementem a kisboltba Lays chipsért, ami akkoriban sokkal finomabb volt, vagy a Coca Cola üveges az is jobb volt. Egyszerűen vissza akarok menni oda, akkor minden sokkal jobb volt...

2023. nov. 5. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen egyetértek veled!!! Meg amikor vasárnaponként ment a Disney mesék 4orakkor ,iszonyatosan vágyom vissza gyerekkorba,minden annyira más volt! 34\N
2023. nov. 5. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Hetvenes években voltam gyerek,na oda visszamennék,de a mai eszemmel:)

Például azért,hogy sok embert akik az életem szereplői voltak,ne is ismerjek meg.

De nyugisabb világ volt,emberibb és élhetőbb.Sajnálom a mai fiatalokat.

F/54

2023. nov. 5. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Bárcsak visszamehetnék, gondtalan jó élet, családdal, sokkal jobb volt minden.

25l

2023. nov. 5. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok büszke a múltbeli fogyasztásomra, néztem a trash szennyeket mert nem volt más, ma viszont megválogathatok mindent az életemben, még úgy is hogy nagyon különleges az ízlésem.
2023. nov. 5. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Elég egyszerű lélekre vall, hogy azon hatódsz meg, hogy 15 éve milyen f*s műsorokat szerettél nézni, meg hogy elmentél csipszet venni ...
2023. nov. 5. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Nekem 2000-es évek Petőfi csarnokos AnimeConos jó társaság, jó programok, jó hangulata miatt hiányzik. Mostani MondoCon inkább GyerekConnak hívnám ami iskolás gyerek farsang rendezmény. :/

36/N

2023. nov. 5. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Hát nekem az általános iskola előtti időszak hiányzik. Mondjuk én 2000-2005-ben voltam ovis és kb minden más volt. Internet kevés embernek volt, számítógépes/konzol játékok full másak voltak dizájn szempontból, más mesék, sőt animéket is vetítettek akkor még, bár igaz 2010 után kezdett az a korszak leáldozni. Filmek is full mások voltak, ha a narratívát vagy a mondani valót nézed. Emlékszem akkor jött ki a Star Wars előzmény triológia is pl. 1-2 negatívumot leszámítva sokkal jobb volt az az időszakom.

A család anyagi helyzete is jobb volt, a rokonokkal is jobb volt a kapcsolat. Még Horvátországba is eljutottunk nyaralni. Egyértelmű volt az életminőség romlása pl 2008-2015-höz képest, most se sokkal jobb a helyzet ehhez az időszakhoz képest, bár nyilván ez csak én vagyok.

2023. nov. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!