Melyik iskolai programot szeretted a legjobban, és melyiket a legkevésbé?
Osztályirándulás, tábor, DÖK nap, sportnap, erdei iskola, vásár, mozi, tanulmányi kirándulás, szemétszedés, ilyenekre gondolok. Jöhetnek a sztorik :D
Nekem az erdei iskola volt az abszolút kedvenc, mert alapból is imádok a természetben lenni, és nagyon sokat állatkodtunk (el is törtem a bokámat), alig akartunk hazamenni.
A DÖK napokat rühelltem mindennél jobban, mert ilyenkor csapatversenyek voltak, és hogy egyenlőek legyenek az esélyek másodiktól nyolcadikig minden osztályból 1 gyerek volt egy csapatban. Volt pár gyerek más évfolyamokban akikkel jóban voltam, de persze sosem voltunk egy csapatban, full idegenek előtt zsákban futni pl meg inkább rohadt kínos mint szórakoztató.
A legjobban a tanítási szünetet szerettem, minden mást szívből gyűlöltem!
(most szülőként is rosszul vagyok mindentől)
Amikor az egyik tanár búcsúztatója volt es meghívta az osztályt a saját lakásába. Olyan meleg barátias otthonos volt minden és szívbeli kedves beszélgetések és semmiféle szogor meg tábla meg betontanterem betonudvar meg büntetések meg fegyelem, hanem szinte családias volt az egész.
A bankett ehhez képest vmi small talkos dormalitás volt csak a suliban. Azalól ki is osontam, ellógtam azt a részt.
Szex a WC-ben Vandával!
Nekem csak: Wendy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!