Melyik iskolai programot szeretted a legjobban, és melyiket a legkevésbé?
Figyelt kérdés
Osztályirándulás, tábor, DÖK nap, sportnap, erdei iskola, vásár, mozi, tanulmányi kirándulás, szemétszedés, ilyenekre gondolok. Jöhetnek a sztorik :D
Nekem az erdei iskola volt az abszolút kedvenc, mert alapból is imádok a természetben lenni, és nagyon sokat állatkodtunk (el is törtem a bokámat), alig akartunk hazamenni.
A DÖK napokat rühelltem mindennél jobban, mert ilyenkor csapatversenyek voltak, és hogy egyenlőek legyenek az esélyek másodiktól nyolcadikig minden osztályból 1 gyerek volt egy csapatban. Volt pár gyerek más évfolyamokban akikkel jóban voltam, de persze sosem voltunk egy csapatban, full idegenek előtt zsákban futni pl meg inkább rohadt kínos mint szórakoztató.
2023. máj. 5. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!