Fiúk, lányok, nektek férfiak vagy nők ártottak többet életetek során?
Hosszabb távú komolyabb fizikai, vagy lelki bántalmazásra gondolok, és nem egy-két bántó beszólásra. Nekem nagyon kevés ember ártott, de az mind férfi volt.
F
Összességében a nők, de a férfiaktól is jöttek már vulgáris beszólások, vagy épp odaböfögések.
Az előbbiekkel elég sok negatív tapasztalatom van; nagyon sokszor pletykáltak (néha jelen idő) rólam orbitális marhaságokat, igyekeztek másokat ellenem hangolni, vagy épp szándékosan kavarni ellenem, kicsavarni azokat, amiket mondtam. És még sorolhatnám.. Munkahelyen is a nők csinálták ezt velem, meg egy sportegyesületben is.
Engem az az említett munkahely eléggé leamortizált; egész munkaidőben az ment, hogy "mindenki sz*r, béna", "fú, hogy néz már ki?, mi ez a ruha?", "de ronda, és ez itt akar dolgozni? csak rá kell nézni, semmit sem tud!" és ezek még a finomabb dolgok voltak.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!