Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, nektek férfiak...

Fiúk, lányok, nektek férfiak vagy nők ártottak többet életetek során?

Figyelt kérdés

Hosszabb távú komolyabb fizikai, vagy lelki bántalmazásra gondolok, és nem egy-két bántó beszólásra. Nekem nagyon kevés ember ártott, de az mind férfi volt.

F

2023. nov. 4. 17:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, akkor miért van szinte az összes “nők” válasz magas százalékon, a “férfiak” válaszok meg nulla körülire pontozva? Lehet, hogy te nem nőszidó céllal tetted fel a kérdést, de hogy eszerint pipázgatják, az nyilvánvaló.
2023. nov. 5. 07:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Mindkettő, de inkább férfiak, de ha olyan van akkor ő segítőkészebbek is voltak felém. Ezért is van kb. kiegyenlítve nekem.
2023. nov. 5. 07:33
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez lehet, hogy azért van, mert a nők szeretnek áldozathibáztatók is lenni, és talán, amikor egy nő leírja, hogy ilyen meg olyan lelki bántalmazások voltak férfiak részéről meg stb, akkor azok a férfiak, akiktől a nők csak kaptak mindent és mégis mindennek el lettek hordva, hogy ők milyen rosszak, nekik ilyenkor eszükbe jut, hogy talán itt ebben az esetben is erről van szó és nem akarnak ehhez a hazugsághoz asszisztálni :)
2023. nov. 5. 10:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Összességében a nők, de a férfiaktól is jöttek már vulgáris beszólások, vagy épp odaböfögések.

Az előbbiekkel elég sok negatív tapasztalatom van; nagyon sokszor pletykáltak (néha jelen idő) rólam orbitális marhaságokat, igyekeztek másokat ellenem hangolni, vagy épp szándékosan kavarni ellenem, kicsavarni azokat, amiket mondtam. És még sorolhatnám.. Munkahelyen is a nők csinálták ezt velem, meg egy sportegyesületben is.

Engem az az említett munkahely eléggé leamortizált; egész munkaidőben az ment, hogy "mindenki sz*r, béna", "fú, hogy néz már ki?, mi ez a ruha?", "de ronda, és ez itt akar dolgozni? csak rá kell nézni, semmit sem tud!" és ezek még a finomabb dolgok voltak.

N

2023. nov. 6. 09:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!