Fiúk, lányok, nektek férfiak vagy nők ártottak többet életetek során?
Figyelt kérdés
Hosszabb távú komolyabb fizikai, vagy lelki bántalmazásra gondolok, és nem egy-két bántó beszólásra. Nekem nagyon kevés ember ártott, de az mind férfi volt.
F
2023. nov. 4. 17:02
1/24 anonim válasza:
Hát így hirtelen a nők azt hiszem.
2/24 anonim válasza:
Nők
Kegyetlenebbek,mint a férfiak. Mondom ezt nőként.
4/24 anonim válasza:
Nők.
Anyagilag és lelkileg is tönkre vágtak.Soha többé nem engedek be nőt az életembe,senkit.
F
5/24 anonim válasza:
Egy ember ártott nekem igazán, ő pedig férfi volt.
N
6/24 anonim válasza:
Fizikálisan soha senki nem ártott nekem. Lelkileg nyilván a nők ártottak többet, de a java része azoknak sem volt tudatos a részükről.
7/24 anonim válasza:
Nem érzem, hogy bárki sokat ártott volna, de ha apróságokat is ideveszek, azok inkább nők voltak.
9/24 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan személy aki valamilyen szinten nem sérült volna élete során pl. ha valakit rágalmaznak, vagy egyszerűen csak haverkodni akarnak vele de más közegből jött. nem lesz nyerő nála a hülyegyerek stílus, már rögtön megszólják és sokan a szívükre veszik...
10/24 anonim válasza:
Nők. A 4-es válaszoló minden szavával egyetértek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!