Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igen autójába beülni. Hogy is...

Igen autójába beülni. Hogy is van ez és miért baj?

Figyelt kérdés

Rendszetesen hallani hogy "be ne ülj egy idegen autójába első találkozáskor".

Miért, ha a a 2. randi alkalmával ül be az autóba egy sorozatgyilkos mellé, akkor az mitől más? Ti tényleg elhiszitek hogy ezen múlik? 😃 És ha már itt tartunk az egyéjszakás kalandokról miért nem szól a fáma? Egyértelműen veszélyesebb is és rengeteg ember csinálja.

2023. nov. 4. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ostoba kerdes.
2023. nov. 8. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es, ne irigykedj.
2023. nov. 9. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

2. randira már majdnem minden alap adatot tudsz valakiről,

szóval elég fura a kérdés.Elég ha valakinek a nevét meg tudod,úgyis csekkolod azonnal valamelyik netes felületen.

Nagyon kevés embernek nincs profilja.De 2. randira már sokmindent

megtudhatsz,és ha nem vag biztos valamiben,még ott van a lehetősége

hogy étteremben találkozzatok,külön érkezve pl.

Sorozatgyilkossal találkozni itt ,nem sok esély van rá.

Max kötekedő,ittas pasikkal,romákkal,magányos szatírokkal.

2023. nov. 9. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:

A sorozatgyilkosok meg úgyis megtalálnak, ha meg akarnak. Na, nem a kérdező-félék. Az ilyeneket minimális emberismerettel már messziről ki lehet szúrni. Időmnkánt észreveszek valakit a buszmegállóban, vagy bárhol az utcán, akiről látom, hogy totál kattant.

Randit is mondtam már le azért, mert megérkeztem, megtaláltam a férfit, és láttam rajta, hogy offos.

2023. nov. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!