Igen autójába beülni. Hogy is van ez és miért baj?
Rendszetesen hallani hogy "be ne ülj egy idegen autójába első találkozáskor".
Miért, ha a a 2. randi alkalmával ül be az autóba egy sorozatgyilkos mellé, akkor az mitől más? Ti tényleg elhiszitek hogy ezen múlik? 😃 És ha már itt tartunk az egyéjszakás kalandokról miért nem szól a fáma? Egyértelműen veszélyesebb is és rengeteg ember csinálja.
Mert a sokadik találkozás után meg valamennyire ismered az illetöt, az elsönél még picit sem.
Másrészt az egyéjszakák kalandok legalább ennyire veszélyesek, vagy még jobban, de az teljesen más téma.
Én a nők helyében fixen nem ülnék be más autójába ha olyannal randizok akit akkor látok először vagy alig ismerem.
Ettől függetlenül én férfiként mindig felajánlom randi után, hogy hazafurikázom a hölgyet, aztán vagy elfogadja vagy nem.
Ha már egyszer-kétszer randiztál valakivel, akkor elképzelhető, hogy van rólatok felvétel, pl. a kávéző biztonsági kamerájáról, vagy egy utcai kameráról... így könnyebben vissza tudják keresni.
Vagy lehet, hogy az első randi után mesélsz neki a barátnődnek, így ha a rendőrök kikérdezik, valamennyire nyomra tudja vezetni őket.
Vicces belegondolni, hogy tiniként elutaztam a fővárosba egy koncertre, elittam az összes pénzem, összeismerkedtem egy random társasággal, elhívtak a Schönherzbe inni, ott aludtam valamelyik szobában, tök ismeretlen kollégisták itattak mindenféle szar piával, amit a szomszédos kisboltban vettek, aztán még félrészegen kiblicceltem a város széléig, megkerestem a hármas utat, és hazáig stoppoltam, összesen négy idegen autójában utazva.
Jelenleg meg egy napig írogatok valakivel, mindenféle infót kiszedve belőle, mielőtt egyáltalán megadnám neki a számomat. A randit a város másik felé be szervezem le, ahonnan tömegközlekedéssel megyek haza, a lovag a buszmegállóig kísérhet, azt se engedem, hogy kitalálja, melyik metróvonal mentén lakok. Volt, akivel előbb volt szex (természetesen az ő lakásán), mint, hogy megadtam volna neki a közösségi médián a profilom.
Néha egyébként eljátszok a gondolattal, hogy milyen fura, hogy automatikusan megbízunk az emberekben. A kresz arra épül, hogy feltételezed, hogy a másik is betartja. Pl. ha zöld a lámpa, akkor nem állsz meg szétnézni, feltételezed, hogy a másik nem hajt át a neki piroson. Mikor barátkozol valakivel, akár munkahelyen, akár utcán, programon, tömegközlekedésen, akkor is olyan egyértelműnek tűnik, hogy a szimpatikus ember nem akarja eladni a vesénk, elvenni a pénzünk, megerőszakolni minket, vagy feláldozni Lucifernek. Vicces, nem?
Mert életedben először láttad, és bármit megtehet veled.
Ugyanígy alap, hogy nem megyek fel nőként a másik lakására első-második randin - feltéve!, ha nem zavar, hogy esetleg lefektet.
Ha nem akarom, hogy erőszakoskodjon, akkor elkerülöm a helyzetet.
Egyéjszakás kaland: TUDOM, és benne vagyok, hogy megdugnak. ;) Nagy különbség.
A sorozatgyilkost ne keverd ide, az elrabol, ha akarod ha nem.
Utolsó. Azt hiszed tudod? Ugye csak viccelsz :D
Ha meg akarlak ölni nem fogd tudni :D Azt fogod hinni szexelni megyünk, belekeverem a drogot az italodba és kirabollak vagy bármi. Nem tudod, nagy különbség.
Ti hogy a fenébe nem értitek ezt? 🥴🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!