Mi a kedvenc városotok Magyarországon, hol laknátok légyszívesebben?
Figyelt kérdés
Hova éri meg költözni Magyarországon?2023. nov. 2. 22:39
1/18 anonim válasza:
Jó kérdés, én is ezen töprengek..
2/18 anonim válasza:
Az hogy kedvenc, meg hogy hová éri meg költözni, az teljesen más.
Nekem Eger és Tata a kedvencem, de utóbbiba meg is érné költözni, a munkalehetőségek miatt is.
4/18 anonim válasza:
ebben a szemétdomb országban sehol
5/18 anonim válasza:
Sajna osztom a 2. véleményét. Hiába tetszik valami, ha nincs ott meló, vagy speciális suli a gyereknek, vagy meló a párodnak.
6/18 anonim válasza:
Ott laknék, ahol a tudásommal olyan munkát kaphatok, amiből tisztességesen meg tudok élni a helyi árak mellett.
7/18 anonim válasza:
Budapesten élek, így ez a kedvencem. Ha muszáj lenne elköltöznöm a fővárosból, Budaörsöt, vagy Solymárt választanám. Ha Pest megyét is el kellene hagynom, akkor Sopronba mennék.
8/18 anonim válasza:
7
és ha az országot is el kellene hagynod?
9/18 anonim válasza:
#8: Korábban Münchent választottam volna, de azt már ellepték a muszlimok. Így most már inkább Innsbruck.
10/18 anonim válasza:
Budapesten születtem és most is itt élek, itt is tervezem a jövőmet, tehát ez a kedvencem.
Ezenkívül Szentendrén vagy Tatán laknék szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!