Mi a keresztneved? Szereted? Mi a kedvenc neved, mi lennél szívesen?
Noémi vagyok.
Régen nem szerettem, mert az általános iskolai osztálytársaim direkt irtózatos gúnnyal ejtették, de aztán a munkahelyemen az osztályomba járó gyerekeknek és a kollégáknak köszönhetően újra megszerettem.
A családom, barátaim Noncsinak szólítanak, munkahelyemen Noémi néni vagyok, mindkettőt nagyon szeretem. Szép a jelentése is.
A második nevem a Gyöngyi anyukám után, igazából ezt is el tudnám képzelni magamnak, vagy a Melindát. Tetszenek a dallamos nevek.
Egyébként nagyon tetszik - de nem magamnak - a Gréta, a Dorottya, a Hédi, a Szonja. Férfi nevek közül a Máté, Marcell, Sándor. Most babát várok, meg egyelőre nem tudjuk, hogy kicsi Gréta vagy Sándor lesz :).
4: pár éve érettségiztem, az osztályban 17 fiúból 5 András volt, úgyhogy vitatnám, hogy manapság nem gyakori név :D
Én amúgy Emma vagyok, szeretem nagyon. Egyszerű de nagyszerű, nemzetközileg is könnyen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!