A kedvenc részetek a nyárban, amikor végre vége van?
Nem a meleggel van bajom, hanem a párás meleggel. Múltkor 30 fok volt szárazon, most meg 29 van párásan. Majd megdöglök. Ég és föld.
Tűző napra meg be kell kenni magam vagy hosszú ruhák, mert különben 2-3 hétre leégek.
4 évig jártam esti egyetemre, előtte OKJ-kon tanultam. Így eddig a nyár vége a munka utáni / hétvégi iskolákkal, tanulással volt egyenlő, nem vártam.
Most is tanulok, idegennyelvet, de saját tempómban egyelőre.
Mindegy, a lényeg, hogy nagyon várom a nyár végét most.
Régebben én is a nyarat szerettem, de már elmúlt.
Mert amióta vannak ezek a 32-35-40 fok feletti idők azóta nyáron is napközben csukott ablaknál kell lenni ami tök gáz. A nyitott ablakot preferálom.
Csatlakozom: régen én is imádtam a nyarat, viszont amióta ilyen sűrűn és masszívan van 33°C körül, rosszabb esetben felett, a hőmérséklet, már nehezen viselem ezt az évszakot. Eleve alacsony a vérnyomásom, ilyenkor meg még inkább figyelnem kell rá, és szinte nem telik el úgy nap, hogy ne szédülnék és/vagy ne fájna a fejem.
Bár sajnálom, hogy vége a nyárnak, azért örülök is, mert valószínűleg ilyen durva meleg már nemigen lesz. Vagyis, inkább azt mondom, hogy remélem nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!