Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kedvenc részetek a nyárban,...

A kedvenc részetek a nyárban, amikor végre vége van?

Figyelt kérdés
Nyár nélkül olyan szép lenne az élet. Max 20 fok mindenhol, korábban sötétedés, kevesebb ember/tömeg.
2023. aug. 26. 13:14
 1/9 Popcorn válasza:
100%
Régebben legjobban a nyarat szerettem, de amilyen forróságok már vannak, lassan igaz lesz rám amit írsz.
2023. aug. 26. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Szeretem a nyarat, fázni meg utálok, ahogyan a sötétség is nyomaszt.
2023. aug. 26. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én bemértem, nekem 23 fok az ideális kívül-belül egyaránt, alle zusammen maximum 25 fok. A sötétedéssel abszolút ki vagyok békülve, nekem nem gond, ha 20:00-kor már sötétedik vagy sötét van. A tömeggel meg úgy vagyok, hogy ha ingerre vágyom, akkor tudom csak őket elviselni.
2023. aug. 26. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a meleggel van bajom, hanem a párás meleggel. Múltkor 30 fok volt szárazon, most meg 29 van párásan. Majd megdöglök. Ég és föld.

Tűző napra meg be kell kenni magam vagy hosszú ruhák, mert különben 2-3 hétre leégek.

2023. aug. 26. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 érdekes, ha fázol, felöltözöl, ha meleged van.. letéped a bőröd? Hála az égnek ennek a tetves évszaknak időjárás szempontjából kedden vége, remélem, hogy berobban a hidegfront és tartós lehűlés lesz.
2023. aug. 26. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 20 fok bőven elég lenne, de ha nagyon muszáj alkudozni, akkor max 25 kint.
2023. aug. 26. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

4 évig jártam esti egyetemre, előtte OKJ-kon tanultam. Így eddig a nyár vége a munka utáni / hétvégi iskolákkal, tanulással volt egyenlő, nem vártam.

Most is tanulok, idegennyelvet, de saját tempómban egyelőre.

Mindegy, a lényeg, hogy nagyon várom a nyár végét most.

2023. aug. 26. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Régebben én is a nyarat szerettem, de már elmúlt.

Mert amióta vannak ezek a 32-35-40 fok feletti idők azóta nyáron is napközben csukott ablaknál kell lenni ami tök gáz. A nyitott ablakot preferálom.

2023. aug. 26. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom: régen én is imádtam a nyarat, viszont amióta ilyen sűrűn és masszívan van 33°C körül, rosszabb esetben felett, a hőmérséklet, már nehezen viselem ezt az évszakot. Eleve alacsony a vérnyomásom, ilyenkor meg még inkább figyelnem kell rá, és szinte nem telik el úgy nap, hogy ne szédülnék és/vagy ne fájna a fejem.

Bár sajnálom, hogy vége a nyárnak, azért örülök is, mert valószínűleg ilyen durva meleg már nemigen lesz. Vagyis, inkább azt mondom, hogy remélem nem lesz.

2023. aug. 28. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!