Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szoktátok kezelni az...

Hogy szoktátok kezelni az agresszív beszólásokat?

Figyelt kérdés

Pl.:

Mentek az utcán,járművön,üzletben és jön egy ilyen "mitnézőbuz1g3c1levágomafejed" random szöveg úgy,hogy nem néztek és nem szóltok amúgy.

2023. nov. 2. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszem tudomásul. Arra sem nézek.
2023. nov. 2. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Semmit. Ignorálom. Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Csak rosszabb lesüllyedni egy ilyen szintjére azzal, hogy visszaordibálsz neki, plusz még jobban uszítod az ilyen fajta embert, mint amilyent felhoztál példának.
2023. nov. 2. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy, nyugodtan beszólhat bárki.
2023. nov. 2. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,már rájöttem én is,hogy ezekre nem hat a szép szó,csak kb. az ilyenek kiválóan el tudják baxni egy normális ember napját.Lehet,hogy fülhallgatóval kiszűrném,nem tudom.Jó idegzetetek lehet.
2023. nov. 2. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én napomat egyvegetatív büdösbogár cirpelése ne rontja el, mert nem veszek róla tudomást. Nincs.
2023. nov. 2. 20:02
 6/9 A kérdező kommentje:

5

:)

2023. nov. 2. 20:29
 7/9 Metionin ***** válasza:
Próbálok nem reagálni vagy ha megtehetem, elmegyek onnan. Anno gimisként napi szinten ez ment amíg a buszt vártuk, próbáltak az ilyen egyedek kiprovokálni bármi reakciót, de sokszor képesek voltak odaállni az ember arcába, hogy "há nemhallod neked beszélek te kisjány há nézzé má ide" - elég gáz szituáció. Alapból nem vagyok félős de ilyenkor a józan ész visszatart, mert ha reagál az ember, képesek utána követni vagy egész úton zaklatni, dörgölőzni, fiúknál volt, hogy lökdösték vagy meg is ütötték a kiszemeltet. Ha meg csendben maradtam, akkor max hangosan dumáltak felém a buszon is.
2023. nov. 2. 20:39
 8/9 A kérdező kommentje:
7,van olyan is,hogy direkt belédkötnek,meg csicskáztatnak,meg meg akarnak verni,persze,mert nekik ettől van merevedésük,de vannak ezek a "mitjősznekemszítba5zl4k",meg "mitnézőkuttya" típusok is,amire tényleg nem számít az ember és mindig vissza kell fognom magam,mert tudom,hogy vér fog folyni,meg általában még a sértettből lesz gyanúsított és ismerve a "magyar" bírókat nem akarok börtönbe menni.Szóval ezek a primitívek mindig fel tudnak baxni és sajnos nem csak a barnábbak közt van ilyen elmebajos.
2023. nov. 3. 01:06
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Ignorálom DE közben figyelem is hogy mit csinál mert van amelyiket csak feldühíti a nulla reakció és agresszívvá válik.
2023. nov. 3. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!