Be lehet jelenti a rendőrségnek az agresszív hajléktalanokat?
Figyelt kérdés
Rengetegszer hazafelé látok egy hajléktalant akitől már rendesen félek hogy letamad mert agresszív és pénzt kér mindketitol aki elmegy előtte, ha nem adsz akkor üvölt meg ugrál de nem támad le. De hallottam már egyszer hogy valaki után futott..
Nem tudom ilyenkor mi a teendő valami bejelentést nem tudok tenni? Gondolom emiatt kihivni nem kéne a rendőrséget telefonon, max egy bejelentést tenni valahol valahogy. Tippek?
Ui: én nem utálom a hajléktalanokat és sajnálom mindet de azért ilyen agresszív emberek veszélyesek tudnak lenni..
2023. okt. 1. 13:26
2/6 anonim válasza:
Már rég panaszt kellet volna tenned rájuk.
Szóval tedd meg a lépéseket.
Sok sikert és nagyon vigyázz magadra!
Hiszen belőled csak egy van. 🥺
3/6 anonim válasza:
Az másodlagos , első mindenkinek a sajat védelme felkészüles BÁRMIRE . Paprika és CSgázsprayk zsebben tartása ....
4/6 anonim válasza:
Ha bejelented akkor lehet a rendőrökkel is agresszív lesz és akkor majd elcsomagolják.
5/6 anonim válasza:
Igen be, - úgy sem történik semmi.
6/6 anonim válasza:
Ismerik őket évek óta, sokan leszarják, ejnye-bejnye, esetleg pénzbírság (leüli) vagy pszichiátria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!