Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne 1olyan hely ahol a...

Ha lenne 1olyan hely ahol a napi feszkót levezethetned, hogy vezetndéd ezt le?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Mivel az első három lehetőségtől csak egy degenerált baromnak tartanának, marad a negyedik.
2023. okt. 26. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell ehhez külön hely, ordítok és káromkodok én itthon is minden gond nélkül

N

2023. okt. 26. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Van ilyen hely. Az ágy. A párommal együtt vezetjük le benne a feszkòt.
2023. okt. 26. 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Ó, hát én éjjel szeretek ehhez autóba ülni, és az üres utakon kicsit kiszórakozom magam, amikor remélem senki nem látja. Utána szép az élet és jól érzem magam. Amúgy járok edzeni is, de az nekem nem hatékony módja a feszkó levezetésének. 39N
2023. okt. 26. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Ordítva káromkodva bézbózütővel törnék szét mindent ami épp körülöttem van.
2023. okt. 26. 23:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Úszás.

Dzsessz koncert.

Kiállítás.

Olvasás.

2023. okt. 27. 00:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Én bezárkóznék egy szobába, ahol nem lát, nem hall senki, tudom, hogy nem fog megzavarni senkit. Nekiesnék egy boxzsáknak, ütném-vágnám minden erőmmel. Közben ordítanék, üvöltenék minden erőmmel artikulálatlanul, káromkodnék, elátkoznék mindenkit. Valószínűleg el is sírnám magam.

Hapsi vagyok.

2023. okt. 27. 06:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha lenne olyan hely és épp ott lennék akkor nem kellene feszkót levezetni. Én a feszkó közben szoktam idegeskedni hogy pl mi ez a k zaj állandóan meg ki ez a hülye itt, vagy mi van miért nem haladunk, ha vége a feszkós környezetnek és minden oké akkor már boldogság van.
2024. ápr. 19. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!